Akmal Nazarov kendi dünyası olan bir oyuncu!

Akmal Nazarov kendi dünyası olan bir oyuncu!
Akmal Nazarov'un yaratıcılığı, çeşitliliğiyle insanları cezbediyor.

Akmal Nazarov'un yaratıcılığı, çeşitliliğiyle insanları cezbediyor. Bu oyuncunun Özbek, Tacik ve Türk yüz hatları bir sonraki filmde nasıl bir rol oynayacağını merak etmemizi sağlıyor.

Bu filmi izlediğimde kalbimde bir sızı hissettim. Bu film, Azod Shamsiddinov'un yönettiği "Adımlar" (Shagi) adlı bir filmdir. Bu filmde Akmal Nazarov, birkaç yıldır dolaşan genç bir adam rolünü oynadı. Tek çocuk olan ve tek başına seyahat ederken annesini özleyen Nadir'i canlandırdı.

Akmal'ın Nadir'i canlandırması insanda bir acıma duygusu uyandırır. Giydiği kıyafetlerden dolayı dişlerinin kırıldığını söylediğinde, omuzları titreyerek ve boğazına bakarak ağladığında seyirciyi istemeden kendisine acımaya ve ağlamaya teşvik ediyor. Akmal bu rolü hiçbir abartıya kaçmadan, abartılı tutkular (pathos) olmadan gururla oynadı.

Resmin sonunda Akmal Nazarov, annesinin sevgisini ve okşamasını bekleyen genci, bir an önce annesinin kucağına kavuşmak için şehit olmak üzere resmetmeyi başardı.

Akmal Nazarov ise ekibi anlamak, birlikte adım atmak ve film izlemek için gerekli yükü taşımak gibi olumlu niteliklere sahip. Akmal, yarattığı her görüntüye geri dönülmez bir hayat vermeyi biliyor. Bu onun güçlü becerilere sahip olduğunu gösterir.

Dünyada öyle oyuncular var ki her gün bazı filmlerde ya da dizilerde ekranda görüyoruz ve sonunda bu tarz oyunculardan bıkıyoruz. Aynı altın kuralın çok iyi farkında olan Akmal Nazarov, saatiyle susamışken izleyiciyi eserinin yaratılışıyla tanıştırmaya çalışıyor.

 

Twitter hesap silme başlıklı içerik ilginizi çekebilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.