Merak Edilen İphone 15’in Görselleri! Tasarım Konusunda Sevenlerini Şaşırttı!

Merak Edilen İphone 15’in Görselleri! Tasarım Konusunda Sevenlerini Şaşırttı!
Geçen Eylül ayında tanıtımı yapılan iPhone 14’ten sonra iPhone 15 için beklenti içine girildi! Yeni model için şu ana kadar pek çok iddia ortaya atılsa da son çıkan görseller ile yeni bilgiler geldi! İşte detaylar...

Apple geçen Eylül ayı içerisinde iPhone 14’ün tanıtımını yaptı. Sevenleri tarafından ilgi ile karşılanan iPhone 14’ten sonra iPhone 15 için gelecek görseller merak edilmeye başlanıldı.

Şimdiye kadar da iPhone 15 için pek çok iddia ve sızıntı ortaya atılmıştı. Fakat son çıkmış olan görseller ile merak edilen model hakkında en yeni bilgiler gündeme gelmiş oldu.

BİR TWİTTER KULLANICISI GÖRSELLERİ PAYLAŞTI

Daha önceki zamanlarda ortaya koymuş olduğu sızıntı görselleri ile tanınan bir Twitter kullanıcısından merak edilen model hakkında paylaşım geldi. Twitter kullanıcısı, merak edilmekte olan iPhone 15 için birtakım görseller paylaştı. Paylaşılmış olan görsellerle beraber yeni telefon için ekran tasarımı hakkında yeni bilgiler öğrenilmiş olundu. Bunun yanı sıra Type-C bağlantı noktası da ortaya konulmuş olundu.

TASARIMDA DEĞİŞİKLİK

Paylaşılmış olan görsellere bakıldığında, iPhone 14 Pro modellerinde beklenilen hap ve delik tasarımının bir sonraki model olan iPhone 15 için görüleceği. Gelen bilgilere göre de artık Pro modellerin de yanı sıra standart versiyonlar da Face ID ile ön kamera için çentik yerine artık bu tasarımın kullanılacağı öğrenildi. Böylece artık yeni nesilde bütün iPhone modelleri ekranda çentik tasarımına veda etmiş olacak.

HAP VE DELİK TASARIM

Apple, Face ID ile selfie kamerası için ilk olarak iPhone 14 Pro modellerinde yer verirken ekran adasını sadece bir nesil kullanacağa benziyor. Yeni nesil ile hem Pro ve standart versiyonlar hap ve delik tasarımına dönüş yapacağa benzemekte. Apple, Dinamik Island adını vermiş olduğu etkileşim ve bildirim özelliğini ise kullanmayı sürdürecek.

Eğer konuya dair gelen fotoğraflar doğru ise iPhone 15 modellerinde USB Type-C girişinin sunulacağı doğrulanmakta. Avrupa Birliği tarafından alınmış olan karar göre de bütün cihazlar için ortak bağlantı noktası kullanılması yönünde bir zorunluluk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.