Musluklardan Akan Kireç İçin Çözüm Yolları! Uzman İsimden Beyaz Sirke Tavsiyesi!

Musluklardan Akan Kireç İçin Çözüm Yolları! Uzman İsimden Beyaz Sirke Tavsiyesi!
Metal eşyalar üzerindeki biriken kireçten kurtulmak mümkün! Eşyalar üzerinde bakımsız ve kötü bir görünüm bırakan kireçlerden uzman ismini açıkladığı yöntem ile kurtulun! İşte kireçten kurtulmanın yolları! İşte detaylar...

Musluklarda birikmiş olan kireçleri görmezden gelmek bu kireçler için çıkarmanın zorlaşması demek. Kireçler zamanla muslukların performansını etkileyerek aynı zamanda basıncın düşmesine neden oluyor.

Konuya dair temizlik uzmanı olan Bayan Hinch’e birtakım sorular yöneltildi. Sosyal medya üstünden yapılan açıklamada, kireç için oldukça etkili olacak yöntemler açıklanmış oldu.

BİRÇOK YÖNTEM AÇIKLANDI

Bu konuda dertli olan bir kişiden gelen yardım çağrısı üzerine Bayan Hicnh hayranları beyaz sirke ipucusu dahil olmak üzere pek çok çeşitli yöntemler açıkladılar.

Kireç konusunda dertli olan, banyo musluğundan kireci nasıl çıkartabileceğini soran ve aynı zamanda çeşitli ürünler kullanmış olmasına rağmen de kireci çıkartamadığını söyleyen bir vatandaştan gelen şikayet üzerine temizlik uzmanının severleri konuya el attı. Temizlik konusunda uzman isimlerden biri olan Bayan Hinch’in severleri, yardım çağrısında bulunan bu kişi için öneride bulundur.

BEYAZ SİRKENİN MUCİZESİ

Temizlik uzmanı Bayan Hinch’in severleri, kireç konusunda ne yapması gerektiğini bir türlü bulamayan bu kişi için beyaz sirke tavsiyesinde bulundu. Temizlik uzmanının hayranları, içinde beyaz sirkenin de bulunduğu ve daha birçok çözüm yolu içeren yöntemleri uygulaması için öneride bulundular.

Konuya dair gelen çözümlerden biri Pauline Buxton’dan geldi. Pauline Buxton, pamuğa batırılmış olan beyaz sirkeyi musluğun kireçli alanına sararak sabitleme işlemi yapmasını ve ayı zamanda bir gece boyunca da sirkeli pamuğu muslukta bekletmesini tavsiye etti.

BİR GECE BOYUNCA BEYAZ SİRKE UYGULANMALI

Bahsi geçen konuya dair bir başka çözüm ise Hallie Welsh’den geldi. Hallie Welsh, konuya dair şu çözümü tavsiye etmiş oldu; kireçli alanı beyaz sirke yardımıyla ıslatmaya çalışmak iyi olacaktır. Kireç bir gece süresi boyunca da kaybolacak, bu harika bir şeydir, açıklaması yaparak beyaz sirkenin etkili olan sonuçları için tavsiyede bulunmuş oldu. Her iki isimde, beyaz sirke için kullanılmasının önemine dikkat çekmiş oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.