Kızının Okul Arkadaşlarını Fuhuş İçin Sattı, 60 Yıl Hapis Cezası Aldı!

Kızının Okul Arkadaşlarını Fuhuş İçin Sattı, 60 Yıl Hapis Cezası Aldı!
New York'lu bir adam, kızının Sarah Lawrence College'daki yatakhanesine taşındığı ve seçkin bir okulda öğrencileri yaklaşık 10 yıl boyunca taciz ettiği suçlamasıyla Cuma günü 60 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte şok davanın detayları…

Manhattan Federal Mahkemesi Yargıcı Lewis J. Liman, 63 yaşındaki Lawrence Ray'e suçlarının "özellikle iğrenç" olduğunu söyledi. Ray, geçen yıl mahkemede şantaj, komplo, zorla çalıştırma ve seks kaçakçılığı gibi suçlamalardan hüküm giymişti.

İddianame ve savcılar, 63 yaşındaki adamın 2010 yılı civarında ikinci sınıf öğrencisiyken oda arkadaşlarıyla birlikte kızının kampüsteki yurduna taşınan öğrencileri hedef aldığını ve yardım edeceği bahanesiyle bazı öğrencilerle "terapi" seanslarına başladığını iddia etti.  Duruşmada bir kadın, Ray'in ona kendisine zorla uyuşturucu verdiğini iddia etti. Kadın daha sonra adam tarafından seks işçisi oldu ve ona dört yılda haftada ortalama 10.000 ila 50.000 dolar arasında değişen taksitlerle 2.5 milyon dolar verdi.

63 YAŞINDAKİ ADAMIN SUÇ KARNESİ: TECAVÜZ ETTİ, SATTI, ŞANTAJ YAPTI!

Savcılar, Ray'in kadını fiziksel olarak da taciz ettiğini söyledi. Bir olayda, onu bir sandalyeye bağladı, başına plastik bir torba geçirdi ve neredeyse onu boğmaya kalkıştı. Diğer tanıklar, Ray'in New York City siyasetindeki geçmiş etkisine dair hikayelerini de anlattı. Eski Polis Komiseri Bernard Kerik'in kariyerini mahvetmedeki rolü mahkemede dile getirildi. Ray, Kerik'in ABD'ye liderlik adaylığını raydan çıkaran yolsuzluk soruşturmasında bir figür olmuştu.

Mahkeme belgeleri, bazı öğrencilerin Ray ile Manhattan'daki tek yatak odalı dairesinde yaşamayı kabul ettiğini belirtti. Bazılarını ise arkadaş çevresine sattı. Bir öğrenci, Ray'e 100.000 dolardan fazla verdiğini söyledi. Williams, Ray'in öğrencileri fiziksel ve psikolojik olarak taciz ettiğini ve onları "kendi çıkarları için teslim olmaları için" yetiştirdiğini söyledi. Daha sonra onlardan milyonlarca dolar aldı” dedi.

Ray'in mahkum edilmesine ek olarak, 2,4 milyon dolardan fazla servetine de el konuldu. Davadaki diğer sanık Isabella Pollok'un 2 Şubat'ta mahkum edilmesi planlanıyor. Pollok, 22. Sarah Lawrence Koleji mezunu, Ray ile komplo kurmaktan suçunu kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.