Survivor Yarışmacıları Kahramanmaraş Depremini Öğrendi! Yarışmacılar Göz Yaşlarına Boğuldu!

Survivor Yarışmacıları Kahramanmaraş Depremini Öğrendi! Yarışmacılar Göz Yaşlarına Boğuldu!
Birçok kişi Survivor yarışmacılarının yaşanan Kahramanmaraş depreminden haberlerinin olup olmadığını meral ediyordu. Depremler nedeni ile birçok program gibi Survivor’da yayınlanmamıştı. Yarışmacılar, yaşanan deprem felaketini öğrendi. İşte detaylar...

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş depremi on bir ilimizde etkili oldu. Yaşanan iki büyük depremin ardında kırk binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti. Binlerce bina yerle bir olurken, canını kurtarmayı başaran vatandaşlarımızın hayatta kalma mücadelesi ise, hala devam ediyor.

İki büyük deprem felaketi sadece ülkemizi değil tüm dünyayı derinden sarstı. Sadece dokuz saat ara ile yaşanan depremler neden ile on bir ilimizde birçok ilçede neredeyse tüm binalar yıkıldı. Yaşanan felaket neden ile tüm televizyon kanalları yayın akışını değiştirdi. Televizyon kanallarında sadece deprem özel programları ve canlı bağlantılar gerçekleştirildi. Birçok kanalda ise, bu programlar hala devam ediyor.

SURVIVOR’UN YENİ BÖLÜMLERİ YAYINLANMAYA BAŞLADI

Meydana gelen depremler nedeni ile yeni bölümlerine ara veren bir diğer program ise, Survivor 2023 oldu. Herkes, bu seneki Survivor’da yarışan kişilerin meydana gelen depremlerden haberlerinin olup olmadığın merak ediyordu. Yarışmacıların depremden etkilenen bölgelerde tanıdıklarının ya da akrabalarının olup olmadığı da merak edilen konular arasında yer aldı. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde Acun Ilıcalı’nın ada konseyinde yarışmacılara, Kahramanmaraş depreminin haberini verdiği anlar ekranlara geldi.

YARIŞMACILAR ADA KONSEYİNDE FELAKETİ ÖĞRENDİ

Acun Ilıcalı tarafından sunulan ada konseyinde, Survivor 2023’ün yarışmacılarına Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremi söylediği anlar yayınlandı. Depremi öğrenen yarışmacıların göz yaşlarını tutamadığı o anlar, dün akşam yayınlanan yeni bölümde ekranlara getirildi. Açıklama anına dair görüntülerin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde ekranlara getirilmesi beklenirken, dün akşam yayınlanan kısımda yarışmacıların tepkileri, tüm izleyenleri bir kez daha göz yaşlarına boğdu. Açıklamaları yapan Acun Ilıcalı şu cümleleri kurabildi; ‘’Zor bir dönem yaşıyoruz.’’ Televizyonların yayın akışlarının normale dönmesi ile Survivor 2023 programının da yeni bölümleri yayınlamaya başladı. Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm ise, programı takip edenler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.