Harry Potter Geri Mi Dönüyor? Yeni Film De Kimler Olacak? İşte Detaylar…

Harry Potter Geri Mi Dönüyor? Yeni Film De Kimler Olacak? İşte Detaylar…
Efsane film serisi Harry Potter, 2011 yılında yayınlanan bölümü ile sona ermişti. Rowling’in kitabının sinemaya aktarılması ile dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Harry Potter serisi geri dönüyor. İşte detaylar...

Harry Potter serisi tüm dünyada oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip. J. K. Rowling’in kaleme aldığını hikayeye ait film serisi, 2011 yılında yayınlanan Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 ile sonlandırılmıştı. Sinemaya aktarılmasa da J. K. Rowling, Harry Potter serisini kaleme almaya devam etti.

Harry Potter kitaplarına devam edilmesinin ardından ise, yeni filmin çekilmesine de karar verildi. Harry Potter hayranlarını sevindiren bu haberin ardından yapım şirketinin de yeni filmin çekimleri için hazırlıklara başladığı duyuruldu. Şimdi ise, yeni filmdeki kimlerin ve hangi karakterlerin yer alacağı merak ediliyor.

DOKUZ FİLMLİK SERİ

J. K. Rowling tarafından kaleme alınan Harry Potter serisinin ilk kitabı 1997 yılında yayınlandı. Fantastik kitap ve film serisine sahip olan Harry Potter’ın ilk filmi ise, 2001 yılında yayınlandı. Harry Potter film serisi bitse de J. K. Rowling'in yazdığı Harry Potter ve Lanetli Çocuk kitabının tiyatro oyunu yapılıyor ve serinin bir uzantısı olarak da Fantastik Canavarlar serisinin çekimleri devam ediyordu. Serinin hayranlarına Harry Potter evreninde yer almalar için Hogwarts Legacy oyununu duyuran yapım şirketi, geri dönüşler karşısında farklı bir iddia ile duyuru yaptı.

AYNI OYUNCU KADROSU FİLMDE YER ALABİLİR

Warner Bros CEO'sunun Harry Potter ve Lanetli Çocuk tiyatro oyununun beyazperdeye uyarlanmasını istediklerini dile getirmesi ile Harry Potter hayranlarını heyecanlı bir bekleyişe girdi. Geçtiğimiz gün ise, ortaya çıkan bir söylentiye göre filmin ön yapım aşamasına başladığı ve ilk filmlerde yer alan pek çok oyuncunun filme geri döneceği öğrenildi. Yeni seride, J. K. Rowling'in önderliğinde ilerleme kararı aldığı öne sürülen Warner Bros'un aynı zamanda; Emma Watson, Daniel Radcliffe ve Rupert Grint'le yeniden anlaşma imzalayacağı da gündeme gelen söylentiler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.