İphone Kullanıcıları Müjde! Whatsapp Çileden Çıkartan O Sorun İçin Güncelleme Yaptı!

İphone Kullanıcıları Müjde! Whatsapp Çileden Çıkartan O Sorun İçin Güncelleme Yaptı!
Meta’nın yani aslında eski ismiyle Facebook’un anlık olarak mesajlaşma platformu WhatsApp, İOC cihazlara için oldukça önemli bir güncelleme getirdi. Bu sayede, kullanıcıların uzun zamandır şikayetçi olduğu soruna çözüldü! İşte detaylar...

Oldukça yaygın olarak kullanılan anlık mesajlaşa platformu WhatsApp’tan bazı kullanıcılar için yeni bir güncelleme geldi. Daha önceden Android kullanıcıları için güncelleme yapan şirketi şimdi de İOS kullanıcılarını memnun edecek bir adım attı.

WhatsApp, İOS kullanıcılarının deneyimlerini iyileştirmek adına getirmiş olduğu yeni özellik, uzun zamandır çözülmesi beklenilen bir konuda oldukça yardımcı olarak sorunların çözülmesinde kilit nokta oldu.

WHATSAPP ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR

Kullanılan akıllı cihazların sayısı giderek çoğaldığı, sosyal medya deneyimi de paralele olarak daha çok kullanıcıya ulaşmakta. Instagram, Snapchat ve Facebook sosyal medya denilince ilk akla gelenlerden olmakta. Anlık olarak mesajlaşmaya yarayan WhatsApp ise zirvedeki yerini korumakta.

Uzun zamandır zirvenin lider ismi WhatsApp, milyonlarca insana ulaşan kullanıcı ile şu anda en yaygın mesajlaşma uygulaması arasında birinci sırada yer almakta. Meta’nın mesajlaşma uygulaması yeni güncellemeleriyle birlikte daha çok kullanıcı dostuna bürünürken, en son güncellemesiyle beraber İOS kullanıcılarını çileden çıkartan bir dertten kurtarmış oldu.

KULLANICILARIN ŞİKAYETİ DİKKATE ALINDI

WhatsApp, İOS uygulamasında oldukça önemli bir güncelleme yaptı. Kullanıcılar bu güncelleme ile bundan sonra görüntülü arama esnasında resim içinde resim özelliğini yani PIP adı verilen önemli özelliği kullanabilecek. WhatsApp’ın İOS için güncellenen son sürümün içinde artık görüntülü arama esnasında diğer uygulamaları da kullanarak çoklu görevi yerine getirmekte.

SON GÜNCELLEME SONRASINDA KULLANIMA ALINACAK

Geçen aralık ayında duyurulan özellik, İOS kullanıcılar için beta olarak bir zamandır test aşamasında. Test aşamasında sona gelen özellik, App Store’da son güncellemeyle beraber WhatsApp kullanıcıları için erişim olacak. WhatsApp’ın yeni güncellemesi, App Store’da 23.3.77 sürüm numarasıyla yer aldı. Bu yeni özelliği kullanmak için görüşme esnasında uygulamayı simge durumuna getirin. Fonda diğer uygulamalarla zaman geçirirken, bir yandan da görüntülü konuşmanız devam edebilecektir. Kullanıcıların şikayeti göz önünde alınmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.