Hataysporlu Oyuncudan Acı Haber Geldi! Christian Atsu Enkaz Altında Hayatını Kaybetti!

Hataysporlu Oyuncudan Acı Haber Geldi! Christian Atsu Enkaz Altında Hayatını Kaybetti!
Yaşanan depremler sonrasında Hatay’da binlerce kişi enkaz altında kaldı. Hataysporlu futbolcu Christin Atsu da enkaz altında kaldığını öğrenildi. Sevilen oyuncudan maalesef kötü haber geldi!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler oldukça yıkıcı etkiye sahiptiler. Binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Hataysporlu Christian Atsu da enkaz altında kalarak yaşama veda eden isimlerden oldu.

Depremin en çok etkilediği şehirlerden biri de Hatay’dı. Hatay’da birçok kişinin ölümüne neden olan Rönesans Rezidans ’ta konaklayan Atsu, deprem sonrası orada enkaz altında kaldı.

MENAJERİ AÇIKLAMA YAPTI

Günlerdir arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ancak günler süren arama kurtarma çalışmaları sonrasında Hatayspor’un yıldız ismine sağ bir şekilde ulaşılamadı. Tanıtan futbolcu hayatını enkaz altındayken kaybetti.

Futbolcunun, Türkiye temsilcisi menajer Murat Uzunmehmet 31 yaşında olan oyuncunun yaşama gözlerini yumduğunu açıkladı. Demirören Haber Ajansı’na konuyla alakalı olarak açıklamada bulunan Uzunmehmet, ‘Atsu’nun cansız bedenine enkaz altında ulaşılmış oldu. Şimdi, hala daha eşyaları çıkartılmakta. Telefonu da bulunan eşyalardan’ dedi. Aynı zamanda tanınan oyuncunun pasaportu da enkaz altından çıkartıldı.

CENAZESİ GANA’YA YOLLANIYOR

Christian Atsu’nun hayatını yitirmesinden sonra TFF ve kulüplerden başsağlığı için mesajlar geldi. Hatayspor sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi; Başımız sağ olsun. Enkaz altında kalarak yaşamını kaybeden futbolcumuz Christian Atsu’nun cenazesi memleketi Gana’ya yollanmak üzere yola çıktı. Seni unutmayacağız Atsu, mekânın cennet olsun güzel insan. Üzüntümüzün ise tarifi yok, huzur içinde yat.

TFF SOSYAL MEDYADAN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

TFF ise sosyal medyadan şunları yer verdi; Atakaş Hatayspor’un futbolcusu olan Christian Atsu’nun ülkemizi yasa boğan deprem nedeniyle hayatını kaybetmiş olduğunu derin bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Christian Atsu ailesine, yakınlarıyla sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

BİRÇOK SPOR KULÜBÜ ACIYI PAYLAŞTI

Fenerbahçe Spor Kulübü de sevilen oyuncu için sosyal medyadan başsağlığı diledi. Atakaş Hatayspor’un oyuncusu olan Christian Atsu’nun vefat haberini üzülerek öğrendik. Christian Atsu’ya Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve de Hatayspor camiasına başsağlığı dilemekteyiz.

Galatasaray, Trabzonspor, Karagümrük, Ümraniyespor, Konyaspor,  Alanyaspor, Adana Demirspor takımlarda başsağlığı için mesaj yayımladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.