Taha Durmaz’dan Acı Haber Geldi! Ablası Sosyal Medya Hesabında Paylaştı!

Taha Durmaz’dan Acı Haber Geldi! Ablası Sosyal Medya Hesabında Paylaştı!
Kahramanmaraş depreminde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız arasında ünlü isimlerde yer aldı. Bunlardan biri ise, Taha Durmaz oldu. İnternet fenomeni genç Taha’nın enkaz altından sağ olarak kurtarılamadığı açıklandı. İşte detaylar...

7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem ile on bir ilimizde büyük yıkımlar yaşandı. Otuz binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde, ünlü isimler ve ünlü isimlerin yakınları da yer alıyor. 6 Şubat günü meydana gelen depremler sadece dokuz saat ara ile yaşandı. Milyonlarca kişi depreme uykusunda yakalandı.

Depremin ilk gününden beri birçok ünlü isim tarafından konumu paylaşılan ve bulunduğu alanda arama kurtarma çalışmalarının yapılması istenilen internet fenomeni Taha Durmaz için acı haber geldi. Henüz 19 yaşında olan Taha Durmaz’ın cansız bedenine enkaz altında ulaşıldığı açıklandı.

DEPREME HATAY’DA YAKALANDI

Çektiği yemek videoları ile fenomen haline gelen Taha Durmaz, Kahramanmaraş depremine memleketi olan Hatay’da yakalandı. Günlerdir enkaz altında kalan Taha Durmaz için birçok ünlü isim seferber olmuştu. Taha Durmaz’ın ablası Semiha Durmaz ise, sosyal medya aracılığı ile gelişmeleri paylaşıyor ve yardım çağrılarında bulunuyordu. Arama kurtarma çalışmalarının neticelenmesi ile Taha Durmaz’ın ve kardeşi Melek Durmaz’ın cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı.

‘INSTAGRAM HESABIMI KAPATIYORUM’

Taha Durmaz’ın ablası ile ilgili farklı birçok haber bu süreçte sosyal medyada hızla yayıldı. Taha Durmaz’ın ve kardeşi Melek Durmaz’ın ölüm haberinin ardından Semiha Durmaz, kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Semiha Durmaz’ın paylaşımında ise, şu ifadeler yer aldı; ‘’Dilerim Allah'tan Allah'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın. Kaybımız büyük. Ailem ve ben bu süreçte yanımızda olan, olmak isteyip olamayan herkese teşekkür ederiz. Özellikle belirtmek isterim ki Instagram hesabımı kapatıyorum. Bu son paylaşımım olacak. Bundan sonra paylaşılan hiçbir şey beni ve ailemi temsil etmiyor. Herkesten Allah razı olsun. Allah bizlere ve sevenlerine sabır versin.’’ Semiha Durmaz tarafından yapılan bu son paylaşım, kendisi hakkında sosyal medyada çıkan haberler için de bir yanıt oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.