Çay Fiyatı Görenleri Şok Etti! Çaya Büyük İndirim Geldi! Sadece 36 TL

Çay Fiyatı Görenleri Şok Etti! Çaya Büyük İndirim Geldi! Sadece 36 TL
Var olan ekonomik kriz nedeni ile vatandaşlar birçok temel ihtiyaç ürününü almakta güçlük çekiyor. Bu nedenle birçok zincir market ocak ayı boyunca temel ihtiyaç ürünlerinde fiyat sabitleme yaptı. İşte detaylar...

Temel ihtiyaç ürünlerine gelen zamlar nedeni ile birçok vatandaş bu ürünleri almakta zorlanmaya başladı. 2023 yılına girilen ilk ayda, birçok zincir market temel ihtiyaç ürünlerinde fiyatları sabitlemişti. Bu düzenlemenin sonunda ise, ürünlerdeki fiyat artışları devam etti.

Tüketiciler, temel ihtiyaç ürünlerindeki indirimleri takip ederek en ucuz ürünü satan marketlere giderek, temel ihtiyaç ürünlerini satın almaya çalışıyor. Bu kapsamda birçok zincir markette farklı ürünlerde indirimler düzenlemeye devam ediyor. Bu marketler arasında yer alan ve tüketiciler tarafından sıklıkla tercih edilen CarrefourSA, çay fiyatlarında indirim yaparak, satışa sunmaya başladı.

CARREFOURSA’DAN BÜYÜK ÇAY İNDİRİMİ

Birçok tüketici tarafından tercih edilen zincir marketlerden CarrefourSA, her hafta farklı indirimler yaparak, tüketicilere ucuz ürün sunmaya devam ediyor. Haftalık ya da günlük olarak indirim uygulanan ürünler genellikle temel gıda ürünleri ve hijyen ürünleri olarak karşımıza çıkıyor. CarrefourSA tarafından yapılan indirimle hem mağazalarda hem de online satış kanallarına geçerli oluyor. Vatandaşlar, tercih ettiği herhangi bir satış kanalı ile indirimli ürünlere kolaylıkla ulaşabiliyor.

ÇAY FİYATLARI 36 TL’YE İNDİ

CarrefourSA tarafından en son yapılan indirim ise, çay fiyatlarında geçerli oldu. Zincir market, ülkemizde en çok tüketilen çay fiyatlarını indirdi. Farklı markalara ait çaylarda yapılan indirimler ile tüketiciler zincir markete akın etti. Çay fiyatlarındaki indirimi gören tüketiciler, sepetlerini çay ile doldurarak stok yapmaya başladı. Uygun fiyatlara satışa sunulan ve uzun süre muhafaza edilebilen çaylar ile tüketiciler, CarrefourSA tarafından yapılan bu kampanyaya büyük bir ilgi gösterdi. CarrefourSA’daki bazı markaların kampanyalı fiyatları ise, şu şekilde açıklandı;

  • Çaykur Çay Çiçeği 500 g 46,50 TL
  • Çaykur Filiz Çay 1 kg 79,95 TL
  • Tirebolu 42 Özel Üretim Siyah Çay 1 kg 68,90 TL
  • Ofçay Hazine 500 g 53,90 TL
  • Lipton Earl Grey 500 g 59,90 TL
  • Çaykur Tiryaki 500 g 36,90 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.