Bu Kartı Olanlar Yaşadı! 240 TL’lik Kampanyadan Yararlanın! İşte Ayrıntılar…

Bu Kartı Olanlar Yaşadı! 240 TL’lik Kampanyadan Yararlanın! İşte Ayrıntılar…
Birçok temel ihtiyaç ürününe yapılan zamlardan sonra vatandaş, market alışverişine gidemez oldu. Temel ihtiyaç ürünlerinin alınmasında dahi güçlük çeken vatandaşlara, 240 TL’lik market alışverişi için bir kampanya düzenlendiği açıklandı. İşte detaylar...

Temel ihtiyaç ürünlerinde meydana gelen peş peşe zamlar ve artan enflasyon nedeni ile vatandaşlar birçok ürünü almakta güçlük çeker hale geldi. Eskiden bir aylık market alışverişinin yapıldığı tutarlar ile şu anda sadece birkaç parça ürün satın alınabiliyor. Hal böyle olunca bazı bankalardan, market alışverişlerine yönelik kampanyalar gelmeye başladı.

Ev ya da arama almak için başvurulan bankalara artık, market alışveriş için başvurulur oldu. Yaşanan ekonomik sorunlar neticesinde ING Bank, vatandaşların market alışverişi yaparken kazanabilmesi için bir kampanya düzenledi. Bu kampanyadan yararlanmak için ING Bank’a ait kartların kullanılması gerekiyor.

240 TL KAZANDIRAN KAMPANYA

ING Bank tarafından yapılan açıklama ile birlikte 4 Şubat ile 24 Şubat 2023 tarihleri arasında ING kredi Kartı ile Bonus üye iş yeri marketleri tarafından yapılan tek seferde ve farklı günlerde 400 TL üzeri her ikinci alışverişte yaptığınız harcamada 40 TL, toplamda ise 240 TL hediye Bonus kampanyasını duyurdu. Alışveriş kampanyasından faydalanabilmek için 24 Şubat 2023 tarihine kadar yapılacak alışveriş öncesinde 'Gıda' yazarak 2205'e mesaj göndermek gerekiyor. Mesajı ileten müşterilerin katılım sağladığı kampanyadan 240 TL hediye kazanacağı ING Bank tarafından açıkladı.

KAMPANYAYA KATILIM ŞARTLARI VE GEÇERLİ OLACAK KARTLAR

ING Bank tarafından açıklanan kampanyanın detayları da duyuruldu. Bu kapsamda, alışverişlerin bonuslarının 2 Mart 2023 tarihi itibari ile kartlara yatırılacağı da açıklandı. ING Bank’ın müşterilerine sunduğu kampanyada geçerli olacak kartlar ise; ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart olduğu açıklandı. ING Bank tarafından sunulan bu kampanyadan sadece ING Bank müşterisi olan kişiler ve aynı zamanda da ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart sahibi olan kişiler yararlanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.