Google Önemli Olayları Doodle Ekranına Taşımaya Devam Ediyor!

Google Önemli Olayları Doodle Ekranına Taşımaya Devam Ediyor!
Google, önemli gün ve olayla için Doodle ekranında değişiklikler yapmaya devam ediyor! Son olarak Valentine’s Day ve Mama Cox için ekranından birtakım görsel değişiklikler yaptı! İşte detaylar...

Google, herkesin bildiği üzere internet dünyasında en fazla ziyaret edilen ana saydadır. Google, internet araması, çevrimiçi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve de arama motorlu için yatırımlar yapmakta olan çok uluslu bir Amerikan anonim şirketidir.

Google’ın herkesin dikkatini muhakkak çekmiş olan Doodle ekranı adında bir uygulaması var. Bu ekranda, önemli gün ve önemli olaylarda değişim, görselde günün önemini anlatan farklılıklar yapmakta. Son zamanlarda ise bu ekranda Valtentine’s Day ve Mama Cox için birtakım yenilikler yaptı.

VALENTİNE’S DAY GOOGLE’IN ÖZEL KÖŞESİNDE

Valentine’s Day, Google’ın özel köşesi olan Doodle ekranında kapak oldu. İnternet ortamının en çok ziyaret edilen sayfası Google’dır. 1998 senesinden bu zamana çalışmalarına devam eden Google, en öne çıkan çalışmalarından biri olan Doodle ziyaretçilerine sürprizleriyle şaşırtmakta. Günün anlam ve önemine değinmek için Valentine’s Day kelimesinde de olduğu üzere sürekli değişen sözcüklerle kullanıcı karşısına çıkmakta.

Doodle ziyaretçileri için bu alanda oldukça faydalı bir hizmet vermiş oluyor. Yoğun olan iş temposundan gündeme yönelik gelişmelerden uzak kalmış internet kullanıcıları Doodle aracılığıyla önemli ve özel günlerden geri kalma ihtimalleri ortadan kalkmış oluyor.

MAMA COX DA GOOGLE’IN ÖZEL KÖŞESİNDE YER ALDI

Mama Cox da Google şirketinin özel köşesi olan Doodle ekranında yer almış oldu. Google, Doodle ekranındaki yapmış olduğu sürprizlerle ziyaretçilerine şaşırmayı seviyor. Şirket, bu durumu adeta alışkanlık haline getirdi.

DOODLE ERKANI OLDUKÇA SEVİLİYOR

Günün anlam ve önemine ithafen Mama Cox kelimesinde olduğu üzere sürekli değişen sözcüklerle kullanıcı karşısına çıktı. Doodle ekranı ziyaretçilerini bu alanda oldukça faydalı olan bir hizmet sunmakta. Yoğun iş saatlerinden gündeme dair gelişmelerden uzak kalan internet kullanıcıları için Mama Cox gibi popüler kelimelerinden Doodle ekranı sayesinde haberdar olmak mümkün.

Doodle ekranının sağlamış olduğu bu hizmet aracılığıyla, yoğun mesai yapan kimseler, önemli ve de özel olan günlerden, olaylardan geri kalmamış olup gündeme dahil olmayı başarmaktalar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.