Arka Sokaklar Dizi Tam 17 Sezon Yayınlandı! Peki Dizi Devam Edecek Mi? İşte Ayrıntılar…

Arka Sokaklar Dizi Tam 17 Sezon Yayınlandı! Peki Dizi Devam Edecek Mi? İşte Ayrıntılar…
17 sezondur ekranlarda izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizinin devam edip etmeyeceği sevenleri tarafından merak ediliyor. On yedi sezondur soluksuz bir şekilde izlenen dizinin yeni bölümleri hakkında açıklama geldi. İşte detaylar...

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar on yedinci sezonu ile geçtiğimiz eylül ayında sevenleri ile buluşmuştu. Dizinin oyuncu kadrosunda demir başlar olduğu gibi birçok oyuncu da uzun sezonlar devam eden dizide değişmişti. İzleyicisini on yedi sezondur ekranlara bağlamayı başaran dizinin devam edip etmeyeceği ise, dizi sevenleri tarafından merak ediliyor.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından televizyon dizilerine geçtiğimiz hafta ara verilmiştir. Televizyonların yayı akışının önümüzdeki hafta normal düzenine dönmesi bekleniyor. Bu kapsamda, Kanal D’nin fenomen dizi Arka Sokaklar’ın da ekranlara dönüp dönmeyeceği araştırılmaya başlandı.

DİZİNİN BİTTİĞİNİ ZAFER ERGİN AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğiniz eylül ayında yayınlanan on yedinci sezondan sonra dizinin Rıza Babası Zafer Ergin, dizinin bittiğini açıklamıştı. Dizinin bittiği, yayınlanan on yedinci sezonda yapılması ise, sevenlerini üzmüştü. Dizinin herhangi bir final bölümü yapmaması da izleyicilerinin dizinin devam edebileceği düşüncesine kapılmasına neden oldu. Uzun yıllardır dizinin başrolünü üstlenen Zafer Ergin, yaptığı açıklaması ile Arka Sokaklar dizinin bittiğini duyurmuştu.

‘HAYATIMDA İLK KEZ BAŞIMAA BÖYLE BİR ŞEY GELDİ’

Rıza Baba karakteri ile on yedi sezondur neredeyse her evde sevilen usta oyuncu Zafer Ergin, 2022 yılının eylül ayında on yedinci sezonuna başlayan dizi için bazı açıklamalar yapmıştı. Yaşanan depremin ardından da televizyon dizilerine ara verilmiş ve önümüzdeki hafta normal yayın akışına dönüleceği açıklanmıştı. Bu durum, Arka Sokaklar sevenlerinin dizinin tekrar ekranlara dönüp dönmeyeceğini araştırmasına neden oldu. Usta isim Zafer Ergin, Arka Sokaklar dizisinin bitmesi ile ilgili şu açıklamaları gerçekleştirmişti; ‘’Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırttı. Keşke Türker İnanoğlu, hasta olmasaydı, devam etseydik. O da sonuçta yapımcı, kendince birtakım şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Final yapmadan, şak diye bitti.’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.