Haluk Levent'ten Yeni Açıklama Gelecek! Ünlü Şarkıcı Saati Açıkladı!

Haluk Levent'ten Yeni Açıklama Gelecek! Ünlü Şarkıcı Saati Açıkladı!
AHBAP derneği kurucusu Haluk Levent, yeni bir açıklama yapacak! Ünlü isim sosyal medya hesabı üzerinden dikkatleri üzerine çeken bir paylaşım yaptı. Bugün, önemli bir açıklamada bulunması bekleniyor! İşte detaylar...

Kahramanmaraş depremleri sonrasında gündemden düşmeyen isimlerden biri de Haluk Levent oldu. Tanıdık ismin kuruculuğu yaptığı AHBAP derneği, bölge halkı için yardım elini uzattı.

Şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz akşam içerisinde sosyal medyadan dikkatleri üstüne çeken bir paylaşım yaptı. Yapılan açıklamada, bugüne işaret eden ünlü isim, önemli bir açıklama yapacağını söyledi. Açıklamanın konusu ve detayları ise merak konusu oldu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

AHBAP derneği kurucu ismi Haluk Levent, dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, bugün yani 16 Şubat 2023 Perşembe günü önemli bir açıklama yapacağını ifade etti. 10 şehirde büyük yıkıma sebep olan Kahramanmaraş merkezli olan depremlerde yaptığı yardım ve desteklerle gündeme gelen ünlü ismin ne açıklama yapacağı ise merak edilmekte.

Haluk Levent, geçen akşam saatleri içerisinde Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda, bugüne işaret etti. Şarkıcı Haluk Levent, bugün için önemli bir açıklamada bulanacağını sözlerine ekledi. Ünlü ismin hangi konuda neyi açıklayacağı ise merak edilmekte.

HALUK LEVENT, BUGÜNE İŞARET ETTİ

AHBAP Derneği’nin kurucusu olan Haluk Levent, bu akşam açıklamayı yapacak. Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden şu cümlelere yer verdi; Yarın akşam saat 22.00’de önemli olan bir açıklama yapacağım, dedi.

Yardımlarla gündeme gelen AHBAP derneği kurucusu olan Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada ‘ Türkiye Tek Yürek ’kampanyası için de toplam da 500 bin lira bağış yaptığını da açıkladı.

ÜNLÜ İSMİN AÇIKLAMASI MERAK İÇİNDE BEKLENİYOR

Kahramanmaraş depremleri sonrasında gündemden düşmeyen AHBAP derneği ve kurucu ismi Haluk Levent, dün akşam bir açıklama yapacağını vatandaşlarla paylaştı. Açıklamanın yapılacağı tarih olarak da bugünü verdi. Yani 16 Şubat 2023 Perşembe günü içerisinde, Haluk Levent’in açıklamasının gelmesi bekleniyor. Açıklama konusu merak edilirken, açıklamayı yapacağı saatte henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.