Akaryakıt Alacaklar Dikkat! O Banka 75 TL Desteği Açıkladı!

Akaryakıt Alacaklar Dikkat! O Banka 75 TL Desteği Açıkladı!
Her gün farklı bir fiyata sahip olan akaryakıtlar nedeni ile araç sahipleri güne, güncel akaryakıt fiyatlarını aratarak başlıyor. Bu koşulları göz önüne alan bir banka ise, akaryakıt destek kampanyası başlattı. İşte detaylar...

Sürekli değişime uğrayan akaryakıt fiyatları, araç sahipleri tarafından takip edilmez bir hal aldı. Neredeyse her gün akaryakıt fiyatlarında yeni bir güncelleme meydana geliyor. Hal böyle olunca araç sahiplerinin ilk işi de güne başlarken güncel akaryakıt fiyatlarını kontrol etmek oluyor.

Akaryakıt konusunda destek kampanyasını açıklayan İş Bankası, anlaşmalı olduğu Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olacak kampanya koşullarını da duyurdu. Bu kampanya dahilinde, tek seferde ya da farklı günlerde yapılacak olan 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt alışverişinde 60 TL Maxi Puan kazanılacak.

75 TL DESTEK VERİLECEK

İş Bankası müşterilerinin yararlanabileceği kampanyada tek seferde ya da farklı günlerde yapılacak olan 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt alışverişlerinde 60 TL Maxi Puan, alışverişlerin en az birinin temassız Maximum Kart’ın Öde Geç özelliği ya da Maximum Mobil'in içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapılması durumunda ise, toplam 75 TL Maxi Puan kazanılacak. Kampanyadan yararlanmak için 29 Mayıs 2018 tarihinden önce tahsis edilmiş temassız özellikli Maximum kredi kartları ile temassız öde-geç işlemi yapılabilmesi adına bir defaya mahsus olmak üzere anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonunda, İş Bankası’na ait temassız kart okuyuculu POS cihazlarında aktivasyon işlemi yapılması gerekiyor. Bunun yanı sıra, 29 Mayıs 2018 tarihinden sonra üretilmiş olan tüm temassız özellikli Maximum kredi kartları herhangi bir aktivasyon işlemi yapılmasına gerek olmaksızın temassız öde-geç işlemlerinde kullanılabilir.

KAMPANYA DAHİLİNDEKİ KARTLAR

İş Bankası tarafından duyurulan bu kampanya dahilinde geçerli olacak kartlar arasında; Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ile bankamatik kartları ve Maxipara kartları yer almaktadır. Ticari bankamatik ve kredi kartları, Vadematik kartları, Aidatsız kartlar ve puan kullanımı ile yapılan işlemeler ise geçerli olmayacaktır. Aynı zamanda, kazanılan Maxi Puanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek ve sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.