Volkan Demirel’den Özür Diledi! Ayı Olan Benmişim Dedi!

Volkan Demirel’den Özür Diledi! Ayı Olan Benmişim Dedi!
Kahramanmaraş depreminin ardından birçok ünlü isim, deprem bölgelerine giderek oradaki vatandaşlarımıza yardım etmeye başladı. Bu isimler arasında Hatay’da yaşayan Volkan Demirel’de yer aldı. İşte detaylar...

7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki depremin dokuz saat ara ile meydana gelmesinin ardından, on bir ilimizde büyük yıkımlar yaşandı. Otuz binden fazla vatandaşımız, meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybetti. Yaşanan deprem nedeni ile binlerce bina yerle bir oldu.

Depremin ilk anından itibaren birçok ünlü isim depremden etkilenen bölgelere akın etti. Yaşanan felaketin acı bilançosu, birçok ünlü isim tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Depremde enkaz altında kalan vatandaşlarımızın arama kurtarma çalışmalarına da destek veren isimler, vatandaşlarımızın insani temel ihtiyaçlarının sağlanması adına da seferber oldu.

BİLAL HANCI ÖZÜR DİLEDİ

Hatay Spor Teknik Direktörü olan Volkan Demirel’de depreme ailesi ile Hatay’da yakalandı. Volkan Demirel takımını ve ailesini depremin ardından bölgeden tahliye etmişti. Ailesini İstanbul’a bırakan Volkan Demirel tekrar Hatay’a dönerek yardım çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Sosyal medyada ağlayarak yardım isteyen Volkan Demirel, o paylaşımı ile tüm ülkeyi ağlatmıştı. Depremin ilk gününden beri Hatay’da olan Volkan Demirel’den özür dileyen Bilal Hancı ise, bu itirafını kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

‘YILLARCA HAKARET ETTİK’

Şarkıcı ve fenomen olan Bilal Hancı, Kahramanmaraş depreminin ardından Volkan Demirel’in paylaşımlarından ve gerçekleştirdiği yardım faaliyetlerinden sonra bir itirafta bulundu. Bilal Hancı kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; ‘’Adama yıllarca hakaret ettik, taş attık, çakmak attık, direkleri yerinden söküp fırlattık. Çoğu zaman kendimce hakaret etmek için ‘Ayı’ dedim. Her şey için çok özür diliyorum bizi affet asıl ''Ayı'' olan benmişim.’’

ÜLKE SEFERBER OLDU

Kahramanmaraş depreminin ardından tüm ülke seferber oldu ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın yardımına koştu. Ülkemizin farklı illerinden binlerce gönüllü vatandaşımız, deprem bölgelerine giderek hem arama kurtarma ekiplerine yardım etti hem de gerekli olan yardım malzemelerinin bölgelere ulaşması için çalıştı. Bu isimler arasında birçok ünlü isim de yer aldı ve çalışmaları hala deprem bölgelerinde devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.