Enkazdan Çıkan Muhammed Ekiplere Unutulmaz Bir Cevap Verdi! Muhammed’in Cevabı, Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Enkazdan Çıkan Muhammed Ekiplere Unutulmaz Bir Cevap Verdi! Muhammed’in Cevabı, Sosyal Medyada Gündem Oldu!
Kahramanmaraş depremleri sonrasında enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılmaya çalışılıyor. Enkaz altından çıkarılan küçük isim Muhammad, sorulan soruya verdiği cevap ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Güneydoğu’da yaşanan depremler sonrasında binlerce vatandaş enkaz altında kaldı. Arama kurtarma ekiplerinin yoğun çabası ile kurtarılmaya çalışıldılar. Ekiplere hem yurt dışından hem de ülkeden pek çok destek ekibi de geldi.

Bölgedeki halktan enkaz altında kalanlara sağ salim ulaşmak için tüm ekipler canla başla çalıştılar. Enkaz altından çıkan vatandaşların olayın şoku ile verdikleri kimi cevaplar ise akıllardan çıkmayarak, sosyal medyanın gündemine oturdu.

KÜÇÜK MUHAMMED EKİPLERE NE CEVAP VERDİ?

Arama-kurtarma ekipleri enkaz altından her sağ çıkan vatandaş için duygulu ve çoşkulu anlar yaşıyor. Neredeyse tüm ekiplerin gözleri yaşla doluyor. Günler sonrasında hayatta kalmayı başaran insanlar karşısında duygulara hakim olmak zorlaşıyor. Enkaz altından saatler sonra çıkan vatandaşlar ise olayın şoku ile akıllardan çıkmayacak tepkiler verebiliyor.

Kahramanmaraş’ta deprem sonrasında enkaz altından çıkartılan küçük Muhammed de verdiği tepki ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Arama kurtarma ekipleri küçük çocuğun dikkatini dağıtmak için tutuğu takımın hangisi olduğunu sordular, küçük Muhammed ise bu soru karşısında ekiplere kızarak yanıt verdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Şehirde yer bir alan 320 daireli Ebrar Sitesinin enkazından kurtarılan 42 depremzededen biri de küçük yaştaki Muhammed oldu. Muhammed’in ekiplere verdiği yanıt, akıllardan çıkmadı. Ekibin muhabbet anı kameralara da yansıdı. Bir kanalda çıkan habere göre, hangi takımı tuttuğu sorulan Muhammed’e, şu şekilde cevap geldi; ‘Ya Galatasaray. Çok sormayın soru. İlk defa enkaz altında kalıyorum. Sohbetin şimdi sırası mı? diye yanıt vermiş oldu.

UNUTULMAZ CEVAP GELDİ

Enkaz altından ekiplerin yardımıyla çıkmayı başaran Muhammed’in vermiş olduğu bu yanıt sosyal medyada da gündem oldu. Küçük çocuğun yanıtı akıllardan çıkmayacağa benziyor. Arama kurtarma ekiplerinin, enkaz altından çıkan vatandaşlara olayın şokunu atlatmaları, dikkatlerini dağıtmaları için sorduğu soruya, bu şekilde akıllardan çıkmayacak bir cevap geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.