Ekranların Tanınan Yüzü Pelin Çift Bu Akşam Türkiye Tek Yürek Programını Sunacak! Pelin Çift’i Yakından Tanıyalım!

Ekranların Tanınan Yüzü Pelin Çift Bu Akşam Türkiye Tek Yürek Programını Sunacak! Pelin Çift’i Yakından Tanıyalım!
Bu akşam yapılacak olan Türkiye Tek Yürek programı için birden fazla tanıdık isim sunuculuk yapacak! Bu isimlerden biri de gazeteci Pelin Çift oldu. Pelin Çift kimdir ve nerelidir?

Kahramanmaraş depremleri sonrasında birçok bağış toplanmaya başladı. Hem yurt içi hem de yurt dışından destekler gelmeye devam ediyor. Bu akşam ise birçok televizyon kanalının ortak yayınıyla Türkiye Tek Yürek programı olacak!

Bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak olan Türkiye Tek Yürek, programı ile depremzedelerin yaraları sarılmaya devam edilecek. Bu programı birden fazla tanıdık isim sunacak. Bunlardan biri de Pelin Çift oldu. Peki Pelin Çift kimdir?

GAZETECİ VE SUNUCU

Uzun senelerdir televizyon yayını yapmakta olan gazeteci Pelin Çift, bu akşamki programın sunucularından biri oldu. Pelin Çift, gazeteci ve sunucudur. Programın merak edilen sunucuları arasında yer alan Pelin Çift hakkında vatandaşların araştırmaları başladı. Tanınan isim Pelin Çift’in yakından kim olduğunu merak ediyorlar.

1997’DEN BU YANA EKRANLARDA

Pelin Çift, 1978 İzmir doğumludur. Gazeteci Pelin Çift 44 yaşındadır. 1997 senesinden bu yana ekran önünden yer almaktadır. Eğitimini Notre dame de Sion Fransız Lisesi ile İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden almıştır. Aynı zamanda yüksek lisans eğitimini de Galatasaray Üniversitesi, Radyo- Televizyon Gazeteciliği bölümünde tamamladı.

Pelin Çift, 1997 yılında hava durumu sunuculuğu yaparak erkan önü kariyeri için düğmeye basmış oldu. Birçok farklı medya kurumunda yer alan Pelin Çift Gündem ve Öteki Gündem, Gündem Ötesi ve de Bir Milyon Kimin adlı programlarında sunuculuğu yapmış oldu. Tanınan gazeteci Pelin Çift, 2009 yılında Okan Akbaş ile hayatını birleştirmiş oldu.

DEPREMZEDELERE YARDIM

Televizyon ekranlarının tanınan yüzü gazeteci ve sunucu Pelin Çift, bu akşamki programın sunuculuğu yapacak. Sadece kendisi değil, programın birden fazla sunucusu olacak. Türkiye Tek Yürek, programını sunacak olan Çift, depremzedeler için yardım etmiş olacak.

Programdan toplanacak olan bağış sonrasında deprem bölgesi için kullanılacak. Tüm Türkiye depremzedeler için seferber olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.