Türkiye Tek Yürek Ortak Yayınlanacak! Programı Ünlü İsimler Sunacak!

Türkiye Tek Yürek Ortak Yayınlanacak! Programı Ünlü İsimler Sunacak!
Kahramanmaraş depreminin ardından dayanışma devam ediyor. Bu akşam ekranlara gelecek Türkiye Tek Yürek programı ile depremden etkilenen vatandaşlarımız için yardımlar toplanacak. Birçok ünlü ismin dahil olacağı program ortak yayınlanacak. İşte detaylar...

Kahramanmaraş depreminin ardından on ilimizde büyük yıkımlar ve çok fazla can kaybı meydana geldi. Otuz binin üzerinde vatandaşımız, yaşanan Kahramanmaraş depremleri neden ile hayatını kaybetti. Deprem sonrası tüm ülke ve dünya seferber oldu.

Depremden etkilenen vatandaşlarımız için 15 Şubat akşamı ortak yapılacak yayın ile yardımlar toplanmaya devam edecek. Türkiye Tek Yürek programı, birçok ünlü ismin sunumu ile gerçekleşecek.

YARDIMLAR AFAD VE KIZILAY’A BAĞIŞLANACAK

6 Şubat günü sabahın ilk saatlerinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin üzerinden dokuz saat geçmesi ile 7,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler, çevre on ilde de etkili oldu. Binlerce binanın yıkıldığı depremlerde, otuz binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti. Deprem nedeni ile evlerini kaybeden vatandaşlarımız ise, ne yapacağını bilemiyor. Depremden etkilenen vatandaşlarımız için hem barınma hem de iş konusunda birçok özel firma adımlar atıyor. Aynı zamanda, depremden etkilenen vatandaşlarımızın gittiği bazı illerde de küçük esnaflar iş imkanı sunmaya çalışıyor. Bu akşam düzenlenecek ortak yayın ile depremzedelerimizin ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için yardımlar toplanacak. Toplanacak olan yardımlar ise, AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak.

15 ŞUBAT SAAT 20:00’DA

Yaşanan depremden etkilenen on ilimizde yer alan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanabilmesi adına yardımlar ve bağış kampanyaları düzenlenemeye devam ediyor. Türkiye Tek Yürek programı ile gerçekleştirilecek yardımlar ise, AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak. Tüm kanallardan izlenebilecek olan Türkiye Tek Yürek programı 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00’da başlayacak. Tüm kanalların ortak yayını ile ekranlara gelecek olan Türkiye Tek Yürek programını ünlü isimler sunacak. Bu akşam ekranlara gelecek olan Türkiye Tek Yürek programında yer alacak olan isimler şu şekilde; Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğu, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Diden Arslan Yılmaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.