İngiliz DJ, Türkiye’de Yaşanan Depremle Alay Etti: “Şimdi Ucuz Bilet İçin En İyi Zaman!”

İngiliz DJ, Türkiye’de Yaşanan Depremle Alay Etti: “Şimdi Ucuz Bilet İçin En İyi Zaman!”
İngiltere’de faaliyet gösteren Capital Radio’da DJ’lik yapan Ant Payne, Maraş’ta yaşanan deprem felaketiyle ilgili skandal sözler sarfetti. Payne, “Ucuz bilet için en iyi zaman!” ifadelerini kullandı…

İngiltere’de faaliyet gösteren bir radyo kanalı olan Capital Radio, skandal sözlere ev sahipliği yaptı. Radyoda DJ’lik yapan Ant Payne, Türkiye'de meydana gelen yıkıcı deprem hakkında canlı yayında sarfettiği duyarsız sözleriyle kamuoyunun tepkisini çekti.

Radyonun 16:00 - 19:00 aralığında program yapan sunucu, 13 Şubat Pazartesi günü yaptığı programda, felaketle boğuşan ülkemiz hakkında, “Ucuz uçuşlar aramaya başlamak için şimdi aslında en iyi zaman!" ifadelerini kullandı. 31 bin 643 vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremle ilgili söylenen alaycı sözler, dünya basınında tepki topladı. Payne skandal sözleriyle herkesin tepkisini topladıktan sonra özür açıklaması yaptı.

İNGİLTERE’DEKİ RADYODAN SKANDAL “MARAŞ DEPREMİ” YORUMU!

6 Şubat'ta Türkiye'nin güneydoğusu Maraş’ta ve dokuz saat arayla 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Kurtarma ekipleri enkaz altında mahsur kalan insanlara ulaşmak için çalışmaya devam ederken, ölü sayısı Suriye ile beraber 35 bini geçti.

İngiltere’de Capital Radioa’da DJ’lik yapan Payne yayındayken şunları söyledi: "Bence şimdi, önümüzdeki birkaç yıl içinde Türkiye'ye ucuz uçuşlara bakmaya başlamak için en iyi zaman. Oradayken ucuza dişlerimi de yaptırırım. 19 yaşında görünerek geri dönerim.”

CAPITAL RADIO VE PAYNE’A BÜYÜK TEPKİ GÖSTERİLDİ!

Skandal sözlerin videosu sosyal medyada paylaşıldıktan sonra, "Vay canına Capital Radio, sadece vay!” sözleriyle yayılmaya başladı. Bir kullanıcı "Ant Payne, binlerce kişi öldü, binlerce kişi yas tutuyor ve siz 'şaka' mı yapıyorsunuz?! Size yazıklar olsun!” ifadelerini kullandı. Salı sabahı Payne gelen tepkilr üzerine bir tweet attı:

 "Merhaba arkadaşlar, dün gece programda yaptığım yoruma değinmek istiyorum. Duyarsızdı ve zamanlaması kötüydü. Gösterilerimde kimseyi gücendirmek istemem. İçten ve yürekten özür dilerim.”

Payne, Ocak 2011'de Capital Radio'ya katılmadan önce Galaxy FM'de sunucuydu. 15 yıllık radyocunun skandal sözleri, dünya basınında geniş yankı buldu ve binlerce kişi tarafından kınandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.