AÖF Kayıtları Ne Zaman Olacak? Anadolu Üniversitesi Merak Edilen Konu Hakkında Açıklama Yaptı!

AÖF Kayıtları Ne Zaman Olacak? Anadolu Üniversitesi Merak Edilen Konu Hakkında Açıklama Yaptı!
AÖF kayıtlarının ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer aldı! Birçok sınavın ertelenmesinden sonra AÖF sınavlarının ne olacağı da araştırılmaya başlandı. İşte AÖF detayları…

Depremden sonra eğitim alanında pek çok değişim yaşandı. Birden çok sınav ertelenmiş oldu.  Birçok vatandaş şimdi de AÖF sınavlarında son durumun ne olduğunu merak etmekte. Anadolu Üniversite’si, kurumun sosyal medya hesabından kayıt için tarihleri açıkladı!

Yaşanan depremlerden sonra bütün üniversiteler için uzaktan eğitim kararı çıktı. AÖF öğrencileri de normal zamanda 13 Şubat’ta başlayacak olan Açık öğretim kayıtlarının son durumunu merak etmeye başladı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA GELDİ

Anadolu Üniversitesi’nden beklenen açıklama geldi. Açıköğretim Fakültesi’nin sosyal medya hesaplarından duyuru paylaşıldı. Kayıt yenileme için tarih aktarıldı. Aynı zamanda 10 şehirdeki öğrencilerden de herhangi bir ücret talebi olmayacağı söylendi.

DEPREMZEDELERDEN ÜCRET ALINMAYACAK

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada AÖF kayıt yenileme tarihleri duyuruldu. Yayınlanan bilgilerde, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Bahar Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri için 13 Şubat-2 Mart tarihleri arasında web site üzerinden işlemler yapılacak, ifadeleri yer aldı.

Sosyal medyadan yapılan açıklamaya göre, depremzedelerden herhangi bir ücret istenmiyor. Depremden etkilenen 10 şehirde Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki depremden etkilenen öğrencilerden, 2022 ile 2023 Bahar Döneminde kayıt yenileme için ücret alınmayacaktır, ifadeleri kullanıldı.

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Kayıt yenileme için önceki tarih normal şartlarda 13-24 Şubat 2023 olarak belirlenmişti. Fakat yaşanan depremlerden sonra YÖK’ten gelen son açıklamalar eşliğinde kayıt takviminde güncellemeye gidilmiş oldu. Öğrencilerin birçoğu hangi tarihte kayıt yenileme işlemleri yapacaklarını merak etmekte.

YÖK’ten yeni katı için şu anda, bir tarih açıklaması gelmedi. Yeni kayıt tarihi şimdilik belirsizliğini korumakta. İlerleyen günler içerisinde birçok sınavla beraber AÖF kayıtları içinde yeni tarihin açıklanması beklenmekte. Depremler sonrasında eğitimdeki değişiklikler sürüyor. Ertelenen sınavlar ve uzaktan yapılacak olan üniversite eğimi, bahar döneminde gerçekleşecek olan değişikliklerden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.