Elon Musk Hakkında Dolandırıcılık İddiası! Apple Ortağı Elon Musk Hakkında Açıklama Yaptı!

Elon Musk Hakkında Dolandırıcılık İddiası! Apple Ortağı Elon Musk Hakkında Açıklama Yaptı!
Apple’ın kurucu ortağından Elon Musk hakkında inanılmaz iddia! Elon Musk’ın kendisini dolandırdığını söyledi. Tesla aracı için verilen otomatik pilot sözünün ödeme yapılmasına rağmen yerine getirilmediğini açıkladı! İşte detaylar...

1 Nisan 1976 yılında Steve Jobs, Ronald Wayne ve Steve Wozniak’la beraber Apple kurdular. Markan, Steve Jobs’ın garajında üretilen ilk bilgisayar olan Apple-1 ile sektöre ilk adımını atmış oldu.

Satın almış olduğu Tesla aracına, sözünün verildiği otomatik pilot özelliğinin getirilmemesinden dolayı Steve Wozniak, Elon Musk’ı eleştirmiş oldu. Yapılan bir söyleşinde Elon Musk ve Steve Jobs arasından bir karşılaştırma yapması istenen Wozniak, ortağı Stve Jobs’ın dürüst bir insan olmaya çalıştığını ifade etti. Aynı zamanda Jobs’ın kimi zaman tüketiciyi yakalamak için istediğini farklı yollarda ifade ettiğini söyleyen Wozniak, hiçbir zaman olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermediğini de açıkladı.

APPLE ORTAĞI, MUSK’I SUÇLADI

2016 senesinde Tesla araç satın alan Wozniak, sene sonunda sözü verilmiş olan otomatik pilot için yükseltme paketi de satın aldığını fakat bu paketin yayınlanmadığını ifade etti.

Öte yandan ise 2017 senesinde Elon Musk, otomatik pilot için söz verdi. Yeni bir yükseltme paketi ile otomatik pilot için getirme sözü veren Elon Musk’ın bu konuda herhangi bir adım atmadığı söylendi.

ELON MUSK BİR AÇIKLAMA YAPTI MI?

Satın altığı yükseltme paketleri boşa çıkmış olan Apple kurucusu Steve Wozniak, Elon Musk ve şirketinin kendisini yönelik soyma işlemleri yaptığını ve oldukça büyük miktarlarda da parasını almış olduğunu düşünmekte.

Konuya dair bu yönde iddialara gündeme gelirken, Musk’tan herhangi bir yanıt gelmedi. Ortaya atılan iddialar için Elon Musk’ın ne yanıt vereceği merak edilen konular arasında yer aldı. Elon Musk ve şirketi tarafından bir açıklama gelmesi bekleniyor.

GERİLİM SÜRECEK Mİ?

Bu ortaya atılan iddiaların iki şirket arasında bir gerilime neden olup olmayacağı ise önümüzdeki günler içerisinde kendisini gösterecek. Şirketlerin ilişkisine ne yönde etki edeceği de şuan da bilinmemekte. Elon Musk ve Tesla sessizliğini korumaya devam etmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.