SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları hemen alabilecek! Karar verildi; 8 bin 500 TL hesaplara geçmeye başladı!

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları hemen alabilecek! Karar verildi; 8 bin 500 TL hesaplara geçmeye başladı!
Emekli banka müşterilerine tanınan ayrıcalıklar artmaya başladı. Bir banka toplamda 8.500 TL promosyon ödemesi için düğmeye bastı. İşte o banka…

Devam eden banka promosyonu kampanyaları kapsamında 21 Şubat 2023 tarihine ertelenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar ( EYT) düzenlemesinin hemen emekli edeceği 2,2 milyon kişinin etkisi görülmeye başladı. Pek çok banka hem nakit hem de ek promosyon ödemelerini bu süreçte artırdı. Bazı bankalar ise, emeklilere sunduğu ek avantajlarda da artışa gittiğini duyurdu.

Emeklilere eşsiz ayrıcalıklar sunan programları ile dikkat çeken ING Bank, her üç yeniliği de aynı anda getirdi. Promosyonlarında artışa giden ING Bank, ek promosyon ödemesi de tanımlamaya başladı. Aynı zamanda emeklilere çeşitli ayrıcalıklar sunan ING Bank, bu ayrıcalıkları da çok daha fazla sunacağını bildirdi. İşte ING Bank’ın güncel emekli promosyon kampanyası detayları…

ING BANK’TA AVANTAJLI PROMOSYON DÖNEMİ

Emekli banka müşterilerine bu ya itibariyle en yüksek promosyon ödeyen bankalardan biri olan ING Bank, gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, emekli olup da maaşını 3 yıl boyunca bankasından almasına izin verenlere 7 bin 500 TL nakit promosyon, bin TL ise banka Bonus’u olarak ek promosyon vereceğini duyurdu. ING Bank, maaşa göre ödeyeceği promosyon tutarını da açıkladı.

Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net geliri 3.500 TL'ye kadar olanlara 4 bin500 TL promosyon ödemesi gerçekleştirecek olan ING Bank, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında geliri olanlara 5 bin 250 TL; 7.500 TL ile 10.000 TL arasında geliri olanlara 6 bin 750 TL; 10.000 TL'nin üzerinde geliri olanlara ise 7 bin 500 TL nakit promosyon ödeyeceğini ilan etti.

EK PROMOYON VE AVANTAJLARDA ARTIŞ

Emekli maaşını taşıdıktan sonra yeni kredi kartı alacak müşterilerinin kredi kartı onayının ardından, 31 Mart 2023 tarihine kadar tek seferde 500 TL ve üzeri harcama yapması halinde ek bin TL değerinde Bonus kazanacağını duyuran ING Bank, aynı zamanda kredi kartına ilk 1 yıl aidat ödenmeyeceğini de belirti. Hiçbir para transfer işleminden emekli müşterilerinin komisyon ödemesini istemeyen ING Bank, kredi gibi çeşitli ayrıcalıklar da sunmaya başladı.

Emekli müşterilerine özel olarak ihtiyaç kredisi kullanımlarını yüzde 1,24 faizle gerçekleştiren ING Bank, aynı zamanda Turuncu Ekstra avantajlarından da emeklileri harcama koşulu olmadan yararlandıracağını açıkladı. Bu ayrıcalık tam 3 ay boyunca devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.