Eski Genel Başkan Deniz Baykal Vefat Etti! Deniz Baykal’ın Cenaze Töreni Ne Zaman Yapılacak?

Eski Genel Başkan Deniz Baykal Vefat Etti! Deniz Baykal’ın Cenaze Töreni Ne Zaman Yapılacak?
CHP’nin eski genel başkanı ve yanı zamanda Antalya Milletvekili olan Deniz Baykal hayata veda etti! Eski Genel Başkan’ın cenaze töreni nerede ve ne zaman gerçekleşecek? Konuya dair detaylar belli oldu mu? İşte detaylar...

Deniz Baykal’ın cenaze töreniyle alakalı detaylar oldukça merak edilmekte. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, acı haberi paylaştı. Bu acı haberden sonra eski Genel Başkanın cenaze törenleriyle ilgili detaylar paylaşıldı mı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı ve aynı zamanda Antalya Milletvekili olan Deniz Baykal’ın vefat ettiği haberini duyurdu. Açıklanan bu haberden sonra Deniz Baykal’ın cenaze işlemleriyle ilgili detaylarda akıllarda soru işareti oldu. Eski genel Başkan ne zaman ve nerede defnedilecek?

84 YAŞINDAYDI

Eski CHP Genel Başkanı ve aynı zamanda da Antalya Milletvekili olan Deniz Baykal, Ankara’daki evinde 84 yaşındayken, bu hayata gözlerini yumdu. Bu üzücü haber ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından paylaşıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bu haberi duyurdu.

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal için salı gününde Meclis’te tören yapılacağı öğrenildi. Çarşamba günü de Antalya’da defnedilmesi beklentiler arasında oldu.

KIZI AÇIKLAMA YAPTI

Konuya dair, Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal konuştu. Aslı Baykal, babasının bu sabah içerisinde Ankara’daki evinde, uyku sırasında vefat ettiğini açıkladı. Aynı zamanda taziyeler içinde konuşan Aslı Baykal, taziyelerin de Ankara’daki evlerinde öğleden sonra kabul edileceğini paylaştı.

Aslı Baykal, hepimizin başı sağ olsun diyerek gerekli açıklamalarda bulundu.

KEMAL KILIÇDARDOĞLU ACI HABERİ DUYURDU

Öte yandan ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından ilgili konuya dair açıklamalar yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadelere yer verdi; Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı olan, Antalya milletvekilimiz, kıymetli bir büyüğümüz olan Sayın Deniz Baykal’ın vefatını oldukça büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü geride miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun, ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.