Resmi Açıklama Geldi! Emekli Maaşları Bu Ay Erken Yatacak! Bağ_KUR ve SSK İçin Tarih Verildi!

Resmi Açıklama Geldi! Emekli Maaşları Bu Ay Erken Yatacak! Bağ_KUR ve SSK İçin Tarih Verildi!
Deprem faciası sebebi ile kamu çalışanlarının ve emekli vatandaşların maaşlarının erken yatırılmasına karar veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, detayları kamuoyu ile paylaştı.

Yaşanan deprem felaketi sebebi ile vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarını daha hızlı bir şekilde karşılayabilmek, depremzedelere yardım göndermek isteyen çalışanların ve emeklilerin bütçelerine destek olabilmek amacı ile yeni bir karara imza atan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kamuoyunu bilgilendirdi.

Geçtiğimiz günlerde kamu personelleri, ücretli öğretmenler ve kamu işçileri için bir açıklamada bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bu kez de emekli aylıklarını bekleyen SSK’lılar ve Bağ- KUR’lular için resmi bir açıklama yayınladı. Bakanlık, ilgili gruplarda yer alan emekliler için tek tek tarih açıkladı.

EMEKLİ MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK!

Kamuya bağlı olarak hizmet veren tüm personellerin şubat ayı maaşları, 15 Şubat yerine 11 Şubat tarihinde hesaplara aktarıldı. Söz konusu ödemenin hemen ardından bir duyuru daha yayınlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emekli vatandaşların şubat ayı maaşlarının da erken yatacağını bildirdi.

EMEKLİLERİN MAAŞLARININ HANGİ TARİHLERDE YATACAĞI BELLİ OLDU!

SSK’lıların 17- 26 Şubat, Bağ- KUR’luların ise 25- 28 Şubat tarihlerinde alacakları şubat ayı maaşlarına ilişkin bir açıklama yayınlayan ve maaş tarihlerinin öne çekildiğini duyuran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tarihleri tek tek açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın resmi kaynakları aracılığı ile yayınlanmış olan duyuruya göre maaşlarını 25- 26 Şubat tarihlerinde alan Bağ- KUR’lular, bu ay 16 Şubat tarihlerinde maaşlarını alacaklar. Maaşlarını 27- 28 Şubat tarihlerinde alacak olan Bağ- KUR’lular ise 17 Şubat tarihi itibari ile maaşlarına kavuşmuş olacaklar.

Maaşlarını 17- 20 Şubat tarihleri arasında alan SSK’lılara 14 Şubat tarihinde maaşlarının yatırılacağını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, maaş tarihleri 21- 24 Şubat aralığında olanlara 15 Şubat, 25- 26 Şubat aralığında olanlar için ise 16 Şubat tarihini işaret etti. Bakanlık, söz konusu kararın yalnızca deprem bölgeleri için değil, tüm Türkiye için geçerli olduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.