Netflix Deprem Sonrasında Sessizliğini Koruyor! Platformdan Herhangi Bir Taziye Mesajı Gelmedi!

Netflix Deprem Sonrasında Sessizliğini Koruyor! Platformdan Herhangi Bir Taziye Mesajı Gelmedi!
Netflix, bütün ülkeyi acıya boğan depremle alakalı olarak tek bir paylaşım bile yapmadı! Platform bu tavrı tepkilere neden oldu. Hiçbir şekilde bir taziye mesajı paylaşmayan Netflix için tepkiler büyüyor! İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ın Pazarcık merkezinde etkili olan deprem tüm ülkeyi hüzne boğdu. Aynı zamanda civar 10 ilde de oldukça etkili hissedilen deprem, birçok hasara ve can kaybına neden oldu.

Binlerce vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan deprem için birçok yardımlar ve geçmiş olsun dilekleri geliyor. Ancak dijital içerik platformu olan Netflix, konuya dair sessiz kalmaya devam ediyor.

NETFLİX SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Acıların hep birlikte sarılmaya çalışıldığı bu günlerde, pek çok yardım elini uzanıyor. Bir yandan ünlü isimler bir yandan da kurum ve kuruluşlar yarım için kolları sıvadılar. Pek çok destek geliyor. Hem yurt içi hem de yurt dışından gerek maddi olarak gerekse de manen geçmiş olsun destekleri bir bir gelmekte.

Ancak tüm bunların yanı sıra sessizliğini korumaya devam eden pek çok isim ve şirkette yok değil. Mesela dizi ve film içeriği sunan Netflix bu deprem karşısında bütün sessizliğini korumaya devam ediyor. Şirketten en ufak bir geçmiş olsun dileği bile henüz gelmedi.

HERHANGİ BİR TAZİYE MESAJI GELMEDİ

Ülkede oldukça yaygın olarak izlenilen platformlardan biri olan Netflix, deprem sonrasında tek bir geçmiş olsun dileğinde bile bulunmadı. Bu sessizliği ise tüm dikkatleri üzerine çekmesine neden oldu. Tüm ülke olarak seferber olduğumuz bu günler içerisinde hem birçok ünlü isimden hem de birçok global şirketten bölge için destekler geldi. Gelmeye de devam ediyor.

KULLANICILARDAN TEPKİLER

Fakat tüm bu uzanan yardım ellerine rağmen tüm dünyada kalabalık kitleler tarafından takip edilen dijital içerik platformu Netflix herhangi bir adım atmadı. Twitter ve Instagram hesaplarından en son paylaşımı 3 gün önce yapılmış olan platformun son gönderisinin altında pek çok kullanıcıdan tepkiler yağdı.

Kullanıcılar, deprem bölgesine yardım için yorumlarda bulunurken, sessizliğini de şikayet ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.