Büyük Ödülün Sahibi Arda Ayten Depreme Yakalandı!

Büyük Ödülün Sahibi Arda Ayten Depreme Yakalandı!
2019 yılında katıldığı Kim Milyoner Olmak İster adlı programda 1 milyon TL’nin sahibi olan Arda Ayten de depreme yakalananlar arasında oldu. Büyük ödülün sahibi olan Arda Ayten, depremde yaşadıklarını bakın nasıl anlattı? İşte detaylar...

Kahramanmaraş ve civar illerde meydana gelen depremin etkileri sürüyor. Tanıdık birçok isimden de detaylar gelmeye başladı. Katıldığı yarışmada büyük para ödülünün sahibi olan Arda Ayten de depreme yakalanan isimler arasındaydı.

Milyoner yarışmasında 1 milyonu kazanan Arda Ayten, depremde yaşadıklarını anlattı. Dolabın altına sıkıştığını söyleyen Ayten, bilincimi kaybettim, zehirlendim ifadelerini kullandı.

ESKİ YARIŞMACI DOLABIN ALTINA SIKIŞTI

Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasıyla tanınmakta olan Arda Ayten, deprem sırasında yaşadıklarını sosyal medya hesabından aktardı. Ayten, depremde dolabın üstüne devrildiğini söylerken, sıkıştığını ifade etti.

Gece saat 04.00 civarında annesinin çıkıklıklarını gözlerini açtığını söyleyen eski yarışmacı Arda Aytan, gözümü açar açmaz üstüme devrilmek üzere olan dolabın kapaklarını fark ettim dedi. Kendisini korumaya çalışarak dolaba karşı koyduğunu söylerken, annesinin kapının açıklığında kendine seslenirken dolabın altına sıkışıp kaldığını ifade etti. Komşulardan birinin yetişmesi üzerine, dolabı kaldırıp gövdesini kurtardıklarını açıkladı.

DUYGULARINA HAKİM OLAMAYIP AĞLADI

Bunun sonrasında ise evde dışarı çıktıklarını ve beklemeye başladıklarını aktaran Arda Ayten, çevredeki tıbbi olarak yardımcı olabilecekleri bir ekip kurduklarını dile getirdi. Bölgelerim yardım ihtiyacı olduğunu, bir deprem daha yaşandıktan sonra üzerlerinden tavandan bir sürü şeylerin düşmüş olduğunu açıkladı.

23 yaşındaki Arda Ayten, insanların ateş yakarak bir araya geldiklerini söylerken, yanlarına gittiklerini ve kendilerine oldukça iyi davrandıklarını açıkladı. Kendisinin de bir süre ağlamış olduğunu belirtti.

Bunların ardından çadır kurduklarını açıklayan Ayten, Çam odunun zehirleyici kokusunu çekerek -çünkü arabaya gidip yatmayı denediklerini ancak kar yağışı ve aşırı soğuk nedeniyle -içeride ısınmaya çalıştıklarını ifade etti.

BÖLGENİN YARDIMA İHYİYACI VAR

Bir yerden sonra ise bilincini kaybettiğini ifade eden Arda Ayten, zehirlendiğini fark edip, annemi de alıp dışarı çıktık, dedi. Başına gelenleri bu şekilde aktaran Ayten, deprem bölgesi için de ihtiyaçların olduğunu paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.