Teknoloji Devi Amazon’dan Yardım Kuruluşlarına Destek! Amazon, Kızılay ve Diğer Yardım Kuruluşlarının İhtiyacını Giderecek!

Teknoloji Devi Amazon’dan Yardım Kuruluşlarına Destek! Amazon, Kızılay ve Diğer Yardım Kuruluşlarının İhtiyacını Giderecek!
Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem için yardımlar sürüyor. ABD’li teknoloji firması Amazon’da deprem için yardım elini uzattı. Firma, Kızılay ve diğer yardım kuruluşlarına yardımda bulunacak! İşte detaylar...

Pazartesi günü sabah saatlerinde 7.7 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ediliyor. Birçok kurum ve kuruluştan destek kampanyası geliyor. Hem yurt içi hem de yurt dışından destekler sürüyor.

Birçok yurt dışından şirket, yardım için elini uzatmış durumda. Son olarak dünyaca ünlü şirketlerden biri olan Amozon, internet sitesinde bir açıklama yaptı.

AMAZON’DAN ACİL DURUM MALZEMELERİ YARDIMI

Teknoloji devi Amazon, internet sitesinde yapmış olduğu açıklamada Kahramanmaraş depremi için yardım hazırlıkları içinde olduklarını bildirerek, bağışlanan yardım malzemelerini de şirketin İstanbul’da bulunmakta olan lojistik merkezinden depremden etkilenen bölgelere göndermek için hazırlık yaptıklarını açıkladılar.

Yapılan açıklamada, ilk gönderimlerin yarın başlayacağı ifade edildi. Bağışların, battaniye, çadır, ısıtıcı, mama, çocuk bezi, bebek maması ilaç ve diğer başka pek çok ihtiyaç maddelerini kapsadığını söylediler. Bunun yanı sıra açıklamada, Amazon’un Türkiye’de ortalama olarak 2 bin kadar çalışanı bulunduğunu ve depremden etkilenmiş olan bölgelerde tesisi olmadığını belirtmiş oldular.

KRİPTO BORSASINDAN DA YARDIM YOLDA

Bunların yanı sıra kripto para borsacı Binance de deprem için yardım yaptı. Depremden en çok etkilenen bölgelerde bulunan kullanıcıları için 100’er dolar değerinde BNB bağışlayacağını söyledi. Kahramanmaraş, Kilis, Adana, Diyarbakır, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay şehirlerinden bulunan bağıştan faydalanacak olan kullanıcıların adresleri için ispat yönteminin kullanılacağı belirlenen açıklamada, yapılacak olan toplam bağış miktarının 5 milyon doları bulmasına yönelik beklentilerin olduğu  açıklandı.

TÜRK LİRASINA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Yapılan açıklamada ayrıca, Binance Charity üzerinden yapılacak olan dijital varlık bağış tutarlarının da Türk TL’sine dönüştürülerek ihtiyaç sahipleri için ulaştırılması amacıyla yetkilendirilmiş olan yardım derneklerine devredileceği, başvurularda BTC, ETH, BNB, BUSD, XRP dijital varlıklarının da kabul edileceği açıklanmış oldu.

Bölge için hem yurt içinden hem de yurt dışından destekler gelmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.