Göztepe Spor Kulübü Yardım İçin Kolları Sıvadı! Kulüp Bölge İçin Seferber Oldu!

Göztepe Spor Kulübü Yardım İçin Kolları Sıvadı! Kulüp Bölge İçin Seferber Oldu!
Kahramanmaraş depremi için yardımlar gelmeye devam ediyor. Tüm ülkeyi hüzne boğan depremde binlerce vatandaş yaşamını yitirdi. Bölge halkı içinde bu sefer Göztepe Spor Kulübü’nden yardım geldi! İşte detaylar...

Tüm ülkeyi yasa boğan deprem için adımlar atılmaya devam ediliyor. Meydana gelen deprem sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, bütün ülkede 7 gün süreyle milli yas ilan etti. Yas kapsamında da bayrakların yarıya indirileceğini açıkladı.

Deprem sonrasında spor kulüplerinden de yardımlar gelmeye başladı. Göztepe Spor Kulübü bölge halkı için yardım elini uzattı. Gürsel Aksel Stadyumu’nu AFAD toplanma merkezi için kullanıma açtı.

STADYUMU, AFAD TOPLANMA MERKEZİ YAPTILAR

Pazartesi sabah saatlerinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Oldukça şiddetli olan bu deprem civar iller içinde hasara neden oldu. Gaziantep, Batman, Malatya, Bingöl, Elazığ, Kilis, Şırnak, Diyarbakır, Siirt, Mardin, Muş, Van, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay’dan hissedilen deprem, binlerce vatandaşın ölümüne neden oldu. Binlerce vatandaş da yaralandı.

Bölgede arama kurtarma çalışmaları hızla devam ederken, birçok yerden de yardımlar gelmeye devam ediyor. Tüm spor kulüpleri arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için harekete geçti. İzmir takımlarından biri olan Göztepe Spor Kulübü, taraftarlarından da aldığı destek ile depremden etkilenmiş olan vatandaşlara ulaştırılması adına Gürsel Akset Stadı’nda acil ihtiyaçlar için liste hazırladı.

ACİL İHYİYAÇLAR İÇİN LİSTE HAZIRLADILAR

Aynı zamanda Spor Toto 1.Lig ekiplerinden olan Göztepe Spor Kulübü, örnek bir işe daha imza attılar. İzmir ekibi, depremde mağdur olan bütün vatandaşlara ulaştırılmak adına yardım toplarken aynı zamanda Gürsel Aksel Stadyumu da AFAD toplanma merkezi haline getirilmiş oldu.

Sarı-kırmızılı ekip, kulübün resmi ürün mağazası olan GÖZGÖZ mağazaları deposunda bulunan kış koşullarına uygun olan bütün ürünler kulüp tarafından ilgi kamu kurumları ve taraflarla organize edilerek deprem bölgesine ulaştırılmaları sağlandı.

FUTBOLCULAR YARDIM MERKEZİNDE DESTEK OLDU

Kulüp futbolcularından Yasin Öztekin, İsmail Köybaşı, Atınç Nukan, Yalçın Kayan ve Tarık Çamdal da yardım merkezine giderek destek olan isimler arasında yer aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.