İnsanlık Dışı Olaylar Herkesi Şok Ediyor! Marketler Yağmalanıyor, Araçlar Gasp Ediliyor!

İnsanlık Dışı Olaylar Herkesi Şok Ediyor! Marketler Yağmalanıyor, Araçlar Gasp Ediliyor!
Tüm ülke ve hatta dünya, deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışırken, fırsatçılardan gelen haberler insanları pes dedirtiyor. İnsanlar canları ile uğraşırken fırsatçılar, durumdan istifade etmeye devam ediyor. İşte detaylar...

6 Şubat sabahı meydana gelen depremin bilançosu her geçen dakika artmaya devam ediyor. Vatandaşlar hem depremin yıkıcı etkileri ile hem de zorlu hava koşulları ile mücadele etmeye çalışıyor. Depremin ikinci günü, birçok marketin yağmalanmaya başladığı ve boş evlerin hırsızlar tarafından soyulduğu duyurulmaya başlandı. Tüm ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu bu zor günlerde, gelen haberler herkese pes dedirtmeye devam ediyor.

MARKETİ YAĞMALADILAR

İhtiyaç sahibi olmayan kişilerin, deprem bölgesindeki bazı zincir marketleri yağmaladığına dair haberler ve görüntüler sosyal medya da yayılmaya başladı. Bu insanlık dışı olayların yanı sıra, Adana’da depreme yakalanan bir kişinin de taksi şoförünü etkisiz hale getirerek, aracı gasp ettiği haberleri geldi. Adana’da da etkisini gösteren Kahramanmaraş depreminin ardından, Irak uyruklu N.A.M.H’nin, Ankara’ya gitmek için bir taksi ile anlaştığı ve Irak uyruklu kişinin taksi şoförünü Ankara’da etkisiz hale getirerek aracını çaldığı öğrenildi.

ARAÇLA KAZA YAPTI

Irak uyruklu kişi, Adana’daki depremden kaçarak Ankara’ya gitmek için 01 T 0127 plakalı taksinin şoförü ile anlaştı. Irak uyruklu kişi, Ankara’ya gelindiğinde taksi şoförünü etkisiz hale getirerek, şoförün aracını gasp etti. Taksi şoförünün şikayeti ile polis ekipleri hareket geçti ve Irak uyruklu kişinin gasp ettiği aracı buldu.

ARACI GASP EDEN KİŞİ DUR İKAZINA UYMADI

Ankara’da polisler tarafından bulunan Irak uyruklu kişi, polislerin ‘dur’ ikazına uymadı ve kaçmaya başladı. Takip sırasında Kuzey Ankara TOKİ bloklarının bulunduğu Güzelyurt Caddesi'nde seyir haline olan Irak uyruklu şahıs, aracın hakimiyetini bir anda kaybetti. Aracın hakimiyetini kaybetmesi ile kaçma sırasında kaza yapan Irak uyruklu kişi, düştüğü süs havuzunda polis ekipleri tarafından yakalandı. Kaza sırasında yaralanan kişi, polis ekipleri tarafından Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu zor günlerde meydana gelen olaylar herkesi hayrete düşürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.