Google CEO’sundan Deprem İçin Yardım! Şirket CEO’su Yardım Mesajında Ne Dedi?

Google CEO’sundan Deprem İçin Yardım! Şirket CEO’su Yardım Mesajında Ne Dedi?
Tüm dünyadan Türkiye’ye yardım ve destekler sürüyor. Google CEO’su da ülkede meydana gelen deprem sonrasında bir destek mesajı yayımladı. Destek mesajında hangi ifadeler yer aldı? İşte detaylar...

Kahramanmaraş’ta meydana gelen şiddetli depremlerden sonra hem yurt içinde hem de yurt dışında yardımlar gelmeye devam ediyor. Tüm dünyadan destek niteliğinde mesajlar ve bildiriler yayımlanmakta.

Son olarak birçok teknoloji devinden de destek amaçlı yardım mesajları geldi. Dün Apple şirket CEO’su Tim Cook bir paylaşım yaptı. Yatığı paylaşımda şirketin yardım ve kurtarma için yapılan çalışmalara yönelik bağışta bulunacağını açıkladı.

TEKNOLOJİ DEVLERİNDEN DESTEK MESAJI

Apple şirketinden sonra başka bir teknoloji devi daha yardım için mesaj yayımladı. Google CEO’su Sundar Pichai de destek mesajı yayımlayan kimseler arasında yer aldı.

Türkiye dün sabah saatlerinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerle sarsıldı. Meydana gelen iki depremde oldukça şiddetli hissedildi. Birçok can ve mal kaybına neden oldu maalesef. Bölge için birçok arama kurtarma ekibi de seferber oldu. Yardımlar halen devam etmekte. Tüm dünyada bu duruma kayıtsız kalmadı. Pek çok yerden destek niteliğinde açıklamalar geldi. Aynı zamanda ABD’li teknoloji devi olan Google’da bu duruma sessiz kalmadı. Şirket, CEO’su tarafından bir açıklama yayımlandı.

GOOGLE CEO’SU SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN AÇIKLAMA YAPTI

Teknoloji devi olan Google, CEO aracılığıyla bir açıklama yaptı. Şirket CEO’su Sundar Pichai, sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj paylaştı. Paylaştığı mesajda ise şu ifadeler yer aldı: Türkiye ve Suriye’de depremler sonrasında büyük kayıplar yaşayan herkesi düşünmekteyim. Etkilenenler alakalı olarak acil bir durum bilgilerini sağlamak için SOS uyarılarını aktif ettik ve aynı zamanda @Googleorg ve Google çalışanları da yardım ve kurtarma çabaları için destek olacaklar, ifadeleri yer aldı.

APPLE, KURTARMA ÇALIŞMALARI İÇİN BAĞIŞ YAPACAK

Öte yandan Apple’da deprem sonrasında bir mesaj yayımladı. Şirket CEO’su Tim Cook, dün bir mesaj paylaştı. Tim Cook, Apple’ın yardım ve kurtarma çabalarına destek olacağını ifade etti.

Yardım mesajları gelmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.