Ziraat Bankası’ndan Market Alışverişlerine Kazanç! Market Harcaması İle Para Kazanma Dönemi!

Ziraat Bankası’ndan Market Alışverişlerine Kazanç! Market Harcaması İle Para Kazanma Dönemi!
Bankalar müşterileri dahilinde düzenledikleri kampanyalar ile mevcut alışverişlerinden kar elde edebilmeleri adına farklı kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanya ile toplamda 150 TL Bank kart lira kazanma şansı sunuluyor. İşte detaylar...

Ziraat Bankası; market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri harcamalarında 150 TL Bank kart lira kazanma fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak için kişilerin, Ziraat Bankası müşterisi olması ve Bank kart sahibi olması gerekiyor. Kampanya dahilinde anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye iş yerlerinden yapılacak tek seferdeki 300 TL değerindeki ve 300 TL’nin üzerindeki alışverişlerde 25 TL kazanılacak. Toplamda ise, 150 TL Bank kart liraya sahip olunacak.

28 ŞUBAT SON GÜN

Ziraat Bankası tarafından hayata geçirilen bu kampanyanın geçerlilik süresi 1 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arası olarak belirlenmiştir. Kampanyadan yararlanmak isteyen Ziraat Bankası müşterilerinin, anlaşmalı iş yerlerinden alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılımlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. kampanyaya katılım sağlanabilinmesi için Bank kart mobil uygulaması üzerinden, bankkart.com.tr adresinden ya da kısa mesaj yolu ile 4757 numaraları hatta ‘MARKET’ yazılarak  gönderilmesi gerekmektedir. Ziraat Bankası müşterilerinin bu kampanyadan yararlanabilmesi için anlaşmalı iş yerlerinden ve Bank kar Pos cihazlarından alışverişlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.

AYNI GÜN TEK ALIŞVERİŞ GEÇERLİ OLACAK

Aynı gün içerisinde yapılacak olan alışverişlerden sadece yapılan ilk alışveriş geçerli olmaktadır. Müşterilerin e-ticaret işlemleri ise, kampanyaya dahil değildir. Her bir müşteri kampanya dahilinde en fazla 15 TL bank kart lira kazanabilmektedir. Kampanyaya katılımlar ise, sadece asıl kart sahipleri tarafından yapılabilmektedir. Kampanya dahilinde yer almayan kartlar arasında; Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz yer almaktadır. Bankkart liralar kampanya şartlarını yerine getiren Ziraat Bankası müşterilerinin kartlarına anında yüklenmektedir. Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bank kart lira kullanım işlemleri ise, kampanya dahilinde yer almamaktadır. Aynı zamanda, Ziraat Bankası müşterilerinin Bank kart Kumbarasında yeterli Bank kart lira bulunmaması durumunda, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.