Daha Kötüsünü Duymadınız: Tüm Zamanların En Kötü “İlk Buluşma” Hikayeleri!

Daha Kötüsünü Duymadınız: Tüm Zamanların En Kötü “İlk Buluşma” Hikayeleri!
Hiç berbat geçen bir “ilk buluşma” anınız oldu mu? Eminiz bunlar kadar değil… Eğer birine “en kötüsüne dair” bir ödül verilecek olsaydı, seçmekte zorlanacağınız birbirinden kötü ilk buluşma hikayeleri! İşte detaylar...

Flört etmek zordur, özellikle karşınızdaki kişiyi ilk buluşmadan önce hiç tanımıyorsanız işler daha da karmaşık hale gelebilir. İnsanlar çok ama çok tuhaf olabilir! Berbat bir randevuda mahsur kalmanın ne demek olduğunu biliyoruz. Fakat burada okuyacaklarınız kesinlikle bir ödülü hak ediyor. İşte sosyal medya kullanıcılarının yaşadığı en kötü flört deneyimleri…

1. "Kahve içmeye gittik ve sonra beni büyükanne ve büyükbabasının evine götürdü. Beni onlarla tanıştırmak için onları uyandırdı. İlk buluşmamızdı ve itiraz bile edemedim.”

- braekoop

2. "Beni bir filme götürmek istediğini söyledi. Bunun romantik bir ilk buluşma olacağını düşünüyordum. Sinemaya girdik fakat bizim için seçtiği film resmen bir pornoydu! Hem de 3D olarak. Cidden orada o aptal kırmızı-mavi karton 3D gözlüklerle oturduk, ekranda 'şey' çekimlerini izledik.

- c49a679543

3. "Arkadaşlarıyla bir partiye gideceğimizi söyledi. Parti bir dağ evinde yapılacaktı ve bizim ilk buluşmamızdı. Kafalarımızın biraz güzel olduğu bir an yüzük çıkarıp bana evlenme teklifi etti. Etrafımızdaki insanlar bize tezahürat yapıyordu. Ne olduğunu bile anlamadım ve kibarca hayır dedim. Karşımda o gün ilk kez gördüğüm adam ağlamaya başladı. Yüzüğün onda ne aradığını bile bilmiyorum. Bir daha asla görüşmedik.”

- Noelle Bates

4. “Çok hoş bir adamla ilk buluşma ayarlamıştım. Yaklaşık iki saat kadar hazırlandım ve en “prenses” halimle buluşmaya gittim. Bütün akşam biraz durgun olduğunu sezdim sebebini ise tuvalete gidince anladım. Bütün bir akşam burnumdaki koca bir sümükle kendisine cilve yapmışım…”

- JulieK

5. “Yaz tatili esnasında plajda çok yakışıklı bir çocukla tanıştım. Biraz muhabbet ettikten sonra akşam bir restoranda buluşmak üzere anlaştık. Ben güzelce hazırlanıp karşısında oturduktan kısa bir süre sonra bana eski sevgilisinden bahsetmeye başladı ve biraz sonra gözleri doldu. Birkaç dakikadan sonra da onu yalnız bırakmamı rica etti. Her neyse, yemekler lezzetliydi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.