Olayın arka perdesi resmen tüyler ürpertti! Kahramanmaraş’ta yaşananları duyan deliye döndü: “Bana bir şey olmaz, sen hayatından olursun…”

Olayın arka perdesi resmen tüyler ürpertti! Kahramanmaraş’ta yaşananları duyan deliye döndü: “Bana bir şey olmaz, sen hayatından olursun…”
Geçtiğimiz gün yaşanan bir olay, adeta dehşet şaştı. Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’nı yapan S.E.K.’nin M.K. isimli şahsa cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. İşte detaylar…

Dehşet verici cinsel saldırı suçlarına geçtiğimiz gün bir yenisi daha eklendi. Olay bu kez Kahramanmaraş’ta yaşandı. Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’nı yaptığı bildirilen S.E.K.’nin ofisinde yaşananlar resmen kan dondurdu. Kahramanmaraş’ın Yenişehir Mahallesi’nde yer alan ofiste, S.E.K’nin M.K.’ye gerçekleştirdiği cinsel saldırı detayları ortaya çıkarken; olay sonrası ise kameralara yansıdı. İşte olaya ilişkin tüm detaylar…

S.E.K.’den aldığı davet üzerine Yenişehir’deki ofise gittiği öğrenilen M.K., ofiste S.E.K. ile birlikte bir şeyler içtiğini belirtti. Ardından S.E.K.’nin kendisine yaklaşmaya başladığını bildiren M.K. istemediğini belirtince ikili arasında bir arbede meydana geldi. Yaşadığı cinsel saldırı şoku ile hemen sokağa çıkan M.K.’nin panik halleri kameralara yansıdı. Emniyet güçlerinin el attığı olayda önce gözaltı, sonra ise yakalama kararı çıktı. Olayın detayları ise, M.K.’nin ifadeleriyle ortaya gözler önüne serildi.

CİNSEL SALDIRI ANINI AN VE AN KARAKOLDA ANLATTI

Dans ettiği esnada S.E.K.’nın kendisini öptüğünü ve buna karşı koyması üzerine kendisine saldırdığını iddia eden M.K. ifadesinde; “Kendisine tekme atarak uzaklaştırmaya çalıştım, ‘Bana karşılık ver yoksa sabaha kadar burada bekleriz’ dedi. Ben de bana yaklaştığı zaman elimi yüzüne attım ve tırmaladım. Direnirken çığlık attım ve ‘Yardım edin’ diyerek yardım istedim. ‘Bana karşılık vermezsen seni burada öldürürüm, bu olayı ailene söylersen aileni de öldürürüm” diye kendisini tehdit ettiğini söyledi. Ardından S.E.K.’nin kendisine yönelttiği saldırının detaylarını veren M.K. ifadesinde şu olaylara değindi:

“Bana bir şey olmaz, sen hayatından olursun, dedi. Beni yerden kaldırarak koltuğa doğru fırlattı. Beni yere attı, kafamı yere birkaç sefer vurdu, boğazımdan tutarak beni boğmaya çalıştı, benim bağırmamam için eliyle ağzımı kapattı. Bu esnada bana ‘Geri zekalı ne yapıyorsun, seni öldüreceğim’ dedi, diğer eliyle benim iç çamaşırımı dizime kadar indirdi ve benimle cinsel ilişkiye girmeye çalıştı. Ben direnirken tekme attım ve üzerimden kalkmasını sağladım.”

ÖNCE SERBEST BIRAKILDI, SONRA YAKALANMA KARARI ÇIKARTILDI

DHA’nın aktardığına göre, Kahramanmaraş’ta yaşanan olayda; S.E.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ancak, gözaltı kararının ardından serbest bırakılan S.E.K. ifadesini verdikten sonra karakoldan ayrıldı. Savcılık ise, M.K.’nin yaşadığı olaya kayıtsız kalmayarak hemen harekete geçti.

Serbest bırakılma kararına itiraz eden savcılık makamı, S.E.K. için yakalama kararı çıkartıldı. Şimdilerde aranması süren S.E.K.’nin gerçekleştirdiği iddia edilen saldırı sonrasında M.K.’nin kameralara yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı. Olay sonrası sokağa fırlayıp, bir kadından yardım istediği görülen M.K. yardım istediği kişice bir kafeye götürülüyor. Görüntülerinin devamında ise, polis ekiplerinin sokağa girişi ve M.K.’yi karakola götürmek için araca bindirmesi var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.