Birinci Nesil İphone Açık Artırmaya Sunulacak! İphone İçin Rekor Fiyat Bekleniyor!

Birinci Nesil İphone Açık Artırmaya Sunulacak! İphone İçin Rekor Fiyat Bekleniyor!
2007 senesinde piyasaya çıkan birinci nesil iPhone yeni açık artırmaya çıkıyor! Yıllar önce hizmete sunulan iPhone için rekor seviyede fiyatlar bekleniyor! İşte detaylar...

Birinci nesil iPhone, açık artırmaya çıkıyor. Yıllar önce piyasaya çıkan cihaz şimdi de açık artırma yoluyla sevenleriyle buluşacak! Birinci nesil iPhone için rekor seviyede olacak fiyatlar beklentiler arasında.

2007 senesinin haziran ayı içerisinde iPhone birinci nesil, severleriyle buluştu. Teknoloji devi, o dönem içinde birinci nesil 4GB iPhone için 499 dolar, 8GB içinse 599 dolar bir fiyatla satışa sunmuşlardı.

50.00 DOLA

R BEKLENİYOR

Hizmete çıktığı zamandan bu zamana kadar pek çok farklı model çıkartan firma, bütün dünya içinde rekor satışlar elde etti. En son hizmete sunulan iPhone modelleri, yoğun ilgi gördü. Buna rağmen cihazın ilk modelleri tüm ilgileri üstüne çekmeye devam ediyor. Hatta elinde açılmamış kutu olan birinci nesil iPhone modeli açık artırmaya sunulmaya devam edecek.

Kareen Green adındaki bi kişiye, işe yeni girdikten sonra birinci nesil bir iPhone cihaz hediyesi verilmiş. Ancak Green, zaten yeni bit telefonu olduğu için cihazın kutusunu açmadan rafa koymuş. Seneler boyunca rafta unutulan iPhone, ilerleyen günler içerisinde açık artırmada satışa sunulacak.

YILLARCA RAFTA KALDI

Daha önceki yıllar içerisinde, birinci nesil iPhone birkaç defa yüksek fiyat etiketiyle açık artırmada satışı yapılmıştı. Hatta geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde yine bir kişi, aynı cihazı 39.339,60 dolara açık artırmada satışa çıkardı. Bundan dolayı da Green’in satacağı ürün içinde 50.000 dolar bazında satış fiyatının olması beklentiler arasında yer aldı.

Bugün itibariyle başlayacak olan açık artırma süreci, 19 Şubat tarihinde sonlanacak. iPhone modelinin 50.000 dolara satılması durumunda ise Green, 16 sene içinde hiçbir şey yapmadan kendi satın almadığı halde yüz katı kadar para kazanmış olacaktır. Öte yandan ise ürünün daha yüksek bir fiyatta satılması da beklentiler arasında oldu.

CİHAZ ÖZELLİKLERİ

  • 3,5 inç büyüklüğünde,
  • 320 çarpı 480 çözünürlükte ekran
  • 2 Megapiksel arka kamera
  • 11,6 mm kalınlık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.