Türkiye’nin Yerli Otomobilinden Bir Başarı Daha! TOGG Yeni Bir Sertifika Daha Kazandı!

Türkiye’nin Yerli Otomobilinden Bir Başarı Daha! TOGG Yeni Bir Sertifika Daha Kazandı!
Ülkenin ilk yerli otomobil olma özelliği taşıyan TOGG, yeni bir sertifikaya daha layık görüldü! Togg’un ne zaman piyasaya çıkacağı da merak edilen konular arasında yer aldı. İşte detaylar...

Türkiye’nin yerli otomobil şirketi olan Togg, bir kez daha Great Placa to Work sertifikasına sahip oldu. İlk elektrikli otomobil olma özelliği taşıyan Togg, başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Togg şirketi, Çalışan Deneyimi Araştırması, kapsamında Great Place to Work’a yeniden layık görüldü.

Yerli üretim olan Togg, birkaç sene sonra nihayet mart ayı civarlarında sahipleriyle buluşmuş olacak. Akıllı cihaz olarak isimlendirilen, yepyeni teknolojilere sahip olan Togg’un, arkasında duran ekipte oldukça önemli olan işlere imza atmakta. Yeni bir başarı daha gündeme geldi. Togg satışa çıkmadan, elde ettiği başarılar artıyor.

TAKIM RUHU ÖN PLANA ÇIKTI

Enstitüsü tarafından gerçekleşen Çalışan Deneyimi Araştırması’nda, Togg, Tugo ve Siro ekiplerinin kurum kültürü açısında ortak noktaları ise ekiplerin firmalarına duymuş olduğu gurur ve takım ruhu olarak kayda geçti.

Uluslararası alanda kurum kültürü konusunda otorite olan, 5 kıtada ve 60’tan fazla ülkede araştırmalarını sürdüren Great Place to Work Enstitüsü, gerçekleştirdiği çalışan deneyimi araştırmasında güvenirlik hakkaniyet, saygı, takım ruhu ve gurur maddelerini temel kriter olarak göz önünde bulunduruyor.

Bu meseleler etrafında ortak sonucu ise çalışanların şirkete duyduğu güveni ve memnuniyeti ölçen güven endeksi sonuçları belirlemiş oluyor.

Dünya genelinde 100 milyonu aşkın çalışan bağlılığı anketinden elde edilen verilerle desteklenen çalışan Togg’un yüksek güven kültürüne sahip bir iş yeri olduğunu ortaya koydu.

SATIŞLAR NE ZAMAN

Mart ayı civarında satışa çıkması beklenilen Togg’un daha şimdiden elde ettiği başarılar konuşulmaya başlandı. Hem takım ruhu çalışması hem de başka özellikleriyle öne çıkmakta. Satış sonrasında da sürücülerin deneyimlerini aktarması şimdiden beklentiler arasında oldu. Sürücülerin deneyim sonrasındaki yorumlarının ne yönde olacağı merak ediliyor. Mart ayı dolaylarında kullanıcı deneyimine sunulacak Togg, tüm dünyaya şimdiden adını duyurmuş oldu.

Mart ayı öncesinde ise ön siparişlerin açılması beklentiler arasında. Şubat ayında bu yönde bir beklenti var.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.