Ünlü Sunucu Martha Stewart Açıkladı! Genç Bir Cildin Sırrı…

Ünlü Sunucu Martha Stewart Açıkladı! Genç Bir Cildin Sırrı…
Birçok kadın daha genç ve güzel görünebilmek için farklı yöntemlere başvurur. Tercih edilen yöntemler ise genellikle, ekranlarda beğenilen kadınların yöntemlerinden meydana gelir. Beğenilen ünlü isimlerin güzellik sırları, hemen hemen her kadın tarafından merak edilir. İşte detaylar...

Birçok ünlünün daha genç görünmesinin ve daha bakımlı bir cilt yapısına sahip olmasının sırrı her zaman merak edilir. Bu konuda kadınlar, ünlülerin bakım sırlarını öğrenmek için birçok araştırma yapıyor. Ekranların beğenilen yüzlerinden biri olan Martha Stewart, tam olarak 81 yaşında ve cildi bunun aksini söylüyor. 81 yaşında olmasına rağmen Martha Stewart, oldukça genç ve canlı bir cilt yapısına sahip. Bu durum da kadınların, Martha Stewart’ın güzellik ve bakım sırlarını daha çok merak etmesine neden oluyor.

GÜNEŞ KREMİ KULLANIN

Martha Stewart’ın güneş kremi kullanmadan dışarı çıkmadığını açıklandı. 81 yaşındaki Martha Stewart, güneş kremini fondöten ya da yüzüne uyguladığı diğer makyaj ürünlerinin içine de dahil ederek, cildini her zaman güneç ışığına karşı koruyor. Martha Stewart’ın yüzünü temizleme rutini ise, sağlıklı ve canlı bir cilt yapısına sahip olmasının temel yöntemi olarak gösteriliyor.

40 YILDIR UYGULUYOR

Sunucu ve yazar olan Martha Stewart, kırk yıldır aynı cilt bakım rutinini yerine getirdiğini ifade ediyor. Her hafta pilates yaptığını söyleyen Martha Stewart, ‘’Haftada elimden geldiğince pilates yapmaya çalışıyorum. Yaşlanıyorum diye kötü yaşamaya başlamayacağım. Bir kez iyi yaşadın mı, her zaman iyi yaşamalısın.’’ şeklinde bir açıklama yaptı. Yaşlanmanın daha pasif bir yaşam sürmek anlamına gelmediğini de ifade eden Martha Stewart, aksine vücudun hareket ettirilmesi ile daha sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olunduğunun da altını çizdi.

YÜZ MASKESİNİ İHMAL ETMİYOR

81 yaşındaki Martha Stewart, her sabah yüz maskesi uyguluyor. Martha Stewart’ın genellikle sabah 5’te uyandığı ve bir saat boyunca maske uygulaması yaptığı belirtiliyor. Bu bakımların yanı sıra Martha Stewart’ın her gün mutlaka yeşil yapraklı bitkiler ile hazırlanan su içtiği ve cildinin sağlığının bu su ile sağlandığını ifade ettiği belirtiliyor. Televizyon programları için aşırı makyaj uygulamalarının arından ise Martha Stewart, yüzünü bebek yağı ile yıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.