Fiat Aracı Olanlar Dikkat! Otomotiv Devi Duyurdu: 3 Yaş Ve Üzeri Araçların Bakımlarına Yüzde 40 İndirim Yapılacak!

Fiat Aracı Olanlar Dikkat! Otomotiv Devi Duyurdu: 3 Yaş Ve Üzeri Araçların Bakımlarına Yüzde 40 İndirim Yapılacak!
Yeni dönemde birçok farklı değişkenin de etkisi ile fahiş seviyelere ulaşan otomobil fiyatları, tüketicilerin yeni bir araç sahibi olma hayallerini suya düşürdü. Bu sebep ile mevcut araçlarının bakımlarına daha çok özen gösteren tüketiciler bakım fiyatlarının artışlarından da şikayet etmeye başlamışken otomotiv devi Fiat’tan sürpriz bir kampanya haberi geldi. İşte Fiat’ın yeni kampanyası…

Yükselen yedek parça maliyetleri ve devam eden çip krizi başta olmak üzere birçok farklı faktörün etkisi ile tarihi seviyelere ulaşan otomobil fiyatları, 2023 yılında yeni bir araç sahibi olmak isteyen tüketicileri büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Piyasada gözlenen olumsuz gidişat sebebi ile mevcut araçlarının bakımlarına daha fazla özen göstermeye başlayan vatandaşlar, bu kez de yükselen bakım fiyatlarından şikayet etmeye başladılar. Bu noktada devreye giren Fiat, mart ayının sonuna kadar devam edecek olan yeni kampanyasını duyurdu.

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde tüketicilerin gözdesi haline gelen Fiat, her ay düzenlediği kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez bir kredi kampanyası yerine mevcut araç sahipleri için yeni bir kampanya düzenlediğini bildiren firma, detayları araç sahipleri ile paylaştı.

3 YAŞ VE ÜZERİ ARAÇ SAHİPLERİNE İNDİRİM ÜSTÜNE İNDİRİM!

Yeni bir kampanya düzenlediğini ve söz konusu kampanyasının mart ayının sonuna kadar devam edeceğini duyuran Fiat, bu kapsamda birçok farklı hizmete ilişkin indirim tanımlamalarının yapılacağını bildirdi. 3 yaş ve üzeri şahıs müşterilerinin kampanyadan yararlanabileceklerini bildiren Fiat, periyodik bakımların Fiat yetkili servislerinde yapılmasının şart olduğuna dikkat çekti.

Fiat tarafından duyurulan yeni kampanyaya göre 3 yaş ve üzeri şahıs araçlarına sahip olan ve araçlarının bakımları için yetkili servislere giden tüketicilere, motor yağında yüzde 40, yedek parçada yüzde 20 ve işçilikte yüzde 20 oranında indirimli hizmet sunulacak.

YAPI KREDİ KARTA TAKSİT İMKANI!

Yeni kampanyası kapsamında Yapı Kredi Bankası ile iş birliği yapmış olduğunu belirten Fiat, 31 Mart tarihine kadar Yapı Kredi World kart ile yapılacak olan harcamalara, 7+5 ay ya da 7+1 ay taksit erteleme fırsatının sunulacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.