Garanti BBVA'dan Sürpriz Karar! Mobil Uygulamayı İndirene, 1000 TL Tanımlanacak!

Garanti BBVA'dan Sürpriz Karar! Mobil Uygulamayı İndirene, 1000 TL Tanımlanacak!
Özel bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan Garanti BBVA, şubat ayına girilmesi ile birlikte yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Yeni kampanyası kapsamında potansiyel müşterilerine seslenen banka, şartları sağlayan herkese bin TL’ye kadar para hediyesi vereceğini bildirdi. İşte Garanti BBVA’nın şubat ayı kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Zorlu ekonomik şartlara karşı mücadele etmeye çalışan ancak alım güçleri düştüğü için zamlı fiyatları karşılama noktasında yetersiz kalan milyonlarca tüketici, şubat ayına girilmesi ile birlikte bankaların güncel destek kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren Garanti BBVA, iki farklı başlık altında yeni kampanyalar düzenlediğini duyurdu.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlamış olan Garanti BBVA, potansiyel müşterileri için iki farklı başlık altında destek kampanyaları düzenlemiş olduğunu duyurdu. Kampanyaları kapsamında tüketicilere TL desteğinin verileceğini bildiren özel banka, detayları kamuoyu ile paylaştı.

BİN TL’LİK PARA PUAN HEDİYESİ!

Bankacılık sektörünün en önemli kurumlarından olan Garanti BBVA, şubat ayına girilmesi ile birlikte yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Yeni kampanyası kapsamında ilk kez Garanti BBVA müşterisi olacak olan tüketicilere hizmet sunacağını bildiren banka, detayları paylaştı.

Şubat ayının sonuna kadar Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olacak olan tüketicilere seslenen banka, kredi kartı ile yapılacak olan 1000 TL’lik harcama karşılığında 1000 TL değerinde Bonus hediyesi verileceğini bildirdi. Banka, harcamanın 20 Mart tarihine kadar yapılmış olması gerektiğine de dikkat çekti.

FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI!

İlk kez Garanti BBVA müşterisi olacak olan tüketiciler için bir kampanya daha düzenlediğini duyuran özel banka, ikinci kampanyası kapsamında da nakit desteği verileceğini bildirdi. Bu kampanyasında da mobil uygulaması üzerinden ilk kez banka müşterisi olmanın şart olduğunu ifade eden Garanti BBVA, detayları paylaştı.

Uygulama üzerinden banka müşterisi olan ve kart başvurusu onaylanan tüm yeni müşterilerine faizsiz taksitli nakit avans desteği vereceğini ifade eden Garanti BBVA, kampanyasının üst limitini 10 bin TL, azami vade sayısını ise 6 ay olarak açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.