Burçların Boşanma Oranları Açıklandı! Bakın Listede Hangi Burçlar Yer Alıyor?

Burçların Boşanma Oranları Açıklandı! Bakın Listede Hangi Burçlar Yer Alıyor?
En çok boşanan burçlar hangileri? Evlilik döneminde gerekli emek ve çabayı ortaya koymayan, sorumluluktan kaçan burçlar açıkladı! İşte o merak edilen burçlar…

Sevgililik döneminin aksine, evlilik oldukça emek, sorumluluk gerektiren bir dönemdir. Karşılıklı ortak çaba ile evlilikleri yürütebilmek önemlidir. Anca kimi burçlar evliliğin getirdiği bu sorumluluklardan kaçar. Boşanmalara baktığımızda en çok bu burçları görmekteyiz.

KOVA BURCU

Bir Kova burcu, kendisini bağlı hissetmekten nefret eder. Koca burçları için bağlılık hissi oldukça zor bir durumdur. Kovaların, özgür ruhlu bir yapısı vardır. Bu da onları ilk aşama için en az evlenme olasılığı olan burçlardan biri yapar. Bu maceracı olan hava işaretleri, herhangi bir şarta bağlı olamayan ilişkileri tercih edilmesine yol açar.

Geleneksel bir evlilik ve tek eşlilik, Koca için pek uygun değildir. Kova’nın geleneksel olmayan yaşam stiline en az uygun olanlardır. Kovalar hayatlarında mümkün olduğunca az bağlanmayı tercih ederler. Bundan dolayı evlilikle kendilerini boğulmuş hissetmeleri boşanmayla sonuçlanır.

YAY BURCU

Yay burçları flört sahnesin kendilerini çok popüler yapan doğal bir flört ve çekiciliğe sahiptiler. Bununla beraber, devamlı olarak seyahat etme tutkuları, tek bir noktada yerleşmelerini zorlaştırır.

Bundan dolayı bir evlilik içerisinde Yay burçları, kendi bağımsızlıklarını hissetmeleri önemlidir. Bu bağımsızlık hissine önem verirler. Ve ortaya koydukları tutkulu aşkları ve ortaklar olmasına rağmen, yay burçları kendilerini takdir edilmemiş hissederlerse evliliklerini boşanmaya götürmekten çekince duymazlar.

BALIK BURCU

Balık burçları eğer, eşlerinin koşulsuz bir sevgi ve destek vermediklerini hissettiklerinde, acı ve mesafeli olma durumları vardır. Aynı zamanda eşleri de evlilik için ortak bir çaba sürdürmediklerinin görürlerse, boşanmak için herhangi bir çekince içinde olmazlar.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu için, eşlerinin en iyi arkadaşı ve sevgilileri olduklarını hissetmeleri oldukça önemlidir. Bir ikizler burcu, aradaki iletişimin kaybolduğunu düşürse boşanmak için mecburiyet hissedecektir.

KOÇ BURCU

Koçlar, eşlerinin kendileri için yaptıkları hoş romantikleri takdir etmediklerini düşünürlerse, bu onlar için can sıkıcı bir durum olacaktır. Bu durumda boşanmaya gidebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.