Makyaj Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekli? Bu Maddeler Genç Görünmeye Yardımcı Oluyor!

Makyaj Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekli? Bu Maddeler Genç Görünmeye Yardımcı Oluyor!
Birçok kadın güzellik için saç ve cilt bakımı yapıyorlar. Uygulanan bu bakımlar her zaman istenilen sonucu doğurmayabilir. Makyaj uzmanından kadınların uzak durması gereken tavsiyeler geldi! İşte detaylar...

Eğer doğru makyaj tekniğini kullanırsanız, çok daha genç ve dinamik bir görüntü elde edebilirsiniz. Ancak kullanılan yanlış teknikler sizi olduğunuzdan daha yaşlı ve çökük bir görüntü verebilir.

Bir sosyal paylaşım sitesinde, bir güzellik uzmanından konuya dair içerik geldi. Güzellik uzmanı doğru yöntem ve tekniklerle yapılan makyajın sırrını açıkladı. Konuya dair uyarılarda bulundu.

KOYU VE KALIN KAŞLARDAN SAKININ

Güzellik uzmanı paylaştığı videoda, olgun güzellik severlerin sık sık yaptığı ilk büyük hatanın ne olduğunu açıkladı. Uzmana göre, koyu ve kalın birkaç seçimi yapmak oldukça büyük bir hata. Bu hata nedeniyle yüzünüze istediğiniz istenilen kalkık görünüm yerine daha sarkık olan bir görünüm vermiş olursunuz, dedi.

Güzellik uzmanı aynı zamanda, kullanılan kremler için de konuştu. Kullanılan krem ürünlerinin doğru kullanımını anlattı. Kapatıcı ve kontürü oldukça yaygın olarak aşağıdan kullanıldığını söyledi. Eğer bunları aşağıdan uygularsanız, kontürler çökük ve mutsuz bir görünüme neden olacaktır dedi.

ÜRÜNLERİN DOĞRU KULLANIMI

Bunun yerine, sabah makyaj rutininiz için aklınıza bulunması gereken birkaç madde var. Bu ince ayarlara uymanız iyi olacaktır. Daha az dramatik birkaç seçimi yapın, göz kalemini yukarıya doğru uygulayın. Konturu biraz yukarıya yerleştirip, dudak kaleminizi de köşeden yapmayın.

Güzellik uzmanı Kate O’Neal Talbert, fondöten kullanımında birkaç noktaya değindi. Öncelik olarak, bazı ihmal etmeyin ve cildiniz için ekstra nem eklemek için kullanın, dedi. Nemlendirici bir baz kullanın, matlaştırıcı bir baz hoşuma gider. Fakat daha oldun ciltlerde, nemlendirici anahtar niteliğinde olacaktır ifadelerini kullandı.

GÖZ ÇEVRESİ İÇİN TAVSİYELER

Gözlerinizin altına da fondöten kullanmayın. Göz altı alanı çok ince ve hassas bir yapıda, bir sürü ürünü üst üste kullanmak istemiyoruz, ifadelerini kullandı. Aynı zamanda yüzünü için pudrayı T bölgenize kullanın dedi. Biraz parlamak sorun olmaz, açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.