Kamuda iş arayanlara müjde! O belediye yeni personel alacağını az önce duyurdu! İŞKUR’da yayınlandı, şartlar ortaya çıktı!

Kamuda iş arayanlara müjde! O belediye yeni personel alacağını az önce duyurdu! İŞKUR’da yayınlandı, şartlar ortaya çıktı!
İş arayan vatandaşlar için Kütahya Belediyesi’nden yeni bir ilan geldi. Yayınladığı ilan ile işçi alacağını duyuran Kütahya Belediyesi, alım şartlarına ilişkin bilgi vermeyi de ihmal etmedi. İşte şartlar…

Kamu kurum ve kuruluşlarından biri olan belediyeler, her sene gerçekleştirdikleri personel alımlarını 2023 yılı için de gerçekleştirmeye başladı. Son yapılan yasa değişikliğiyle birlikte personel alımlarını sadece bir yayın kuruluşuna bildirmek ile zorunlu olmayan belediyelerin aynı zamanda Türkiye İş Kurumu ya da bilinen adıyla İŞKUR üzerinden yayınlaması da zorunlu hale getirilmişti. İŞKUR’a yeni ilan giren o belediye, personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Belediyelerin sıklıkla yayınladığı personel alımı ilanı bu kez Kütahya Belediyesi’nden geldi. Merak ile takip edilen personel alımlarını İŞKUR üzerinden gerçekleştirecek olan Kütahya Belediyesi, alacağı personellere ilişkin bilgi verdi. Şartları duyuran Kütahya Belediyesi, aynı zamanda personel alımı için başvuru yapılması gereken kurumunu da yayınladığı ilan ile açıkladı.

KÜTAHYA BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRECEK

Kütahya Belediyesi, geçtiğimiz gün İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanda; Kütahya Belediyesi Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi ve Kütahya Belediyesi Sinpaş Turizm Anonim Şirketi tarafından personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bu kapsamda alacağı personele ilişkin bilgi veren Kütahya Belediyesi, açık pozisyonlarını da duyurdu.

Yeni personel alımı ilanı kapsamında; iki masör veya masöz alımı gerçekleştireceğini ilan eden Kütahya Belediyesi, aynı zamanda 2 kasiyer ve 2 beden işçisi alacağını da duyurdu. Toplamda 6 kişi alacak olan Kütahya Belediyesi, şartlara ilişkin de bilgilendirme gerçekleştirdi.

KÜTAHYA BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARINI İLAN ETTİ

Yayınladığı işe alım ilanında personel alımı şartlarını da açıklayan Kütahya Belediyesi, personellerin yalnızca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından seçileceğini duyurdu. Buna ek olarak bir yaş aralığı belirlemiş olan Kütahya Belediyesi, 25 yaş ile 45 yaş arasındaki kişilerin pozisyonlara başvuru yapabileceğini ilan etti.

Affa uğramış olsa bile devlete karşı işlenen suçlara karışmamak ya da askerlik durumu itibariyle askerlik ile ilişkisinin bulunmaması gibi genel şartları da arayan Kütahya Belediyesi, emekli olan kişilerin başvurularını kabul etmeyeceğinin altını çizdi.  Devam eden başvuruları bizzat isteyen Kütahya Belediyesi, başvuruların; ‘Ağustos Mahallesi İkinci Meriç Sokak No 2 Merkez Kütahya Belde Anonim Şirketi’ adresine yapılması gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.