Çalışanlar İçin Promosyon Bedelleri Açıklanıyor! En Son Bir Kurum Daha 29 Bin Liralık Promosyon Bedeli Açıkladı!

Çalışanlar İçin Promosyon Bedelleri Açıklanıyor! En Son Bir Kurum Daha 29 Bin Liralık Promosyon Bedeli Açıkladı!
Memur ve memur emeklisi için açıklanan %30’luk zam sonrasında beklenilen promosyon anlaşmalarında çalışanların yüzünü güldürecek haberler geliyor! Bir kurum daha yüzleri güldüren o haberi açıkladı! İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde memur ve memur emeklisi için %30’luk zam açıklandı. Bu açıklanan zam sonrasında rekor fiyatların beklenildiği promosyon anlaşmalarında çalışanları sevindiren haberler peş peşe gelmeye başladı. Son olarak bir kurum daha çalışanları için 29 bin liralık promosyonu açıkladı!

TEK SEFERDE YÜKLÜ BİR MİKTAR

2022 yılında bilhassa emeklileri kendi bankaları için müşteri yapmak isteyen bankalar, kıyasıya bir rekabet girmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın paylaştığı %30’luk memur ve emekli zammı sonrasında kurumlarla olan promosyon anlaşmaları da hızlanmış oldu.

Geçtiğimiz sene ve 2023’ün ilk zamanlarında yapılan promosyon anlaşmalarında, kimi kamu kurumu ve özel sektör çalışanları da dahil olmak üzere milyonlarca çalışanın yüzünü güldüren gelişmeler meydana geldi. Artık pek çok kurum anlaşma yaptığı bankalarla çalışanlarına tek seferde on binlerce TL kazanç sağlarken, bir kurumdan daha yüzleri güldürecek o haber geldi.

EK ÜCRET ÖDEMESİ YAPTILAR

Kimi bakanlık ve kurumların çalışan kimselere 20 bin TL verdiği görülürken kimilerinin de ihalede kıyasıya bir rekabetin içine girerek 40 bin TL’nin üstüne çıkmış olduğunu gördü. Kimi bankalar ise sayıları milyonları aşan memurları kendi bankalarına çekmek için ciddi bir miktarda ek ücret ödemesi yaptı.

Bununla beraber, son aşamaya gelinen promosyon rakamlarında şimdiye kadar ki en yüksek olan rakam 41 bin 500 TL’yi buldu. Bu durumun süren rekabet ortamını daha da kızıştırması bekleniyor.

YENİ PROMOSYON ÜCRETİ

Yeni rekorlar bir bir gündeme gelmeye devam ederken, promosyon anlaşmalarında bir yandan da güncelleme haberleri devam ediyor. Son zamanlarda başka bir güzel haber de Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafınca yapılan açıklamada 29 bin TL karşılığında promosyon anlaşmasına imza attıklarını açıkladılar. 25bin 200’ü bir seferde nakit, 3 bin 800’ü de para puan olarak hesaplara aktarılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.