Ayakkabılar Artık %10 İndirimden Satılacak! Ayakkabıcılık Sektörü Yeni Karar Aldı!

Ayakkabılar Artık %10 İndirimden Satılacak! Ayakkabıcılık Sektörü Yeni Karar Aldı!
Yeni yıla girilmesinden bu yana pek çok sektörden fiyatlarda sabitleme ve indirimle alakalı kampanyalar geliyor. Bu sektöre bir yenisi daha eklendi. Artık ayakkabı sektöründe %10 indirim olacak! İşte detaylar...

2023 yılına girilmesinin ardından birçok sektör fiyatlar için yeni bir uygulamaya gidiyor. Mevcut fiyatlar sabitleme ya da kampanya için değişiklikler yapılıyor. Artık ayakkabı sektörü de indirim yapan sektörler arasına katıldı.

Pek çok market fiyat sabitleme karar almıştı. Marketlerin yanı sıra diğer sektörlerden de aynı uygulama ya da kampanya uygulamaları başlatıldı. Ayakkabıcılık da ise indirim kararı geldi.

Yapılan bir habere göre Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, konuya dair açıklamada bulundu. Başkan Berken İçten, hem ihracat için fiyat rekabetini korumak hem de iç piyasada bilhassa enflasyonla olan mücadele konusunda önemli olacak bir girişimde bulunmak arzusundayız, ifadelerini kullandı.

İKİ DERNEK ORTAK ROL ALDI

Ayakkabı için indirim talebi iki üretici dernekten geldi. İki üretici dernek indirim için rol sahibi oldu. Gelecek olan indirim kampanyasını Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği ve Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği ortaklaşa yapacaklar. Bu iki dernek, kampanya için ortak bir rol dağılımı yaptılar.

Dernek Başkanı Berken İçten, konuya dair şunları söyledi; Emtia fiyatlarında geri gelmeler mevcut. Aynı şekilde navlun da fiyatları geri gelmekte. Enerji fiyatları için de bakanlığın paylaştığı özellikle indirimlerle beraber bizler yani sanayi hem de ana sanayi üreticileri olarak bizler %10’luk farkın iç dinamikleri içerisinde kalarak çözüm olacağını düşünmekteyiz, cümlelerini kullandı.

İNDİRİM %10 ORANINDA OLACAK

Ayakkabı sektörünün aldığı yeni kararla gelecek olan indirimler ise bu ay içinde ürünlere yansıyacak. Artık müşteriler ayakkabı fiyatları için daha az bir meblağ ödeme yapacaklar.

2023 yılında fiyatlarda kampanya düzenleyen sektörler arasında ayakkabı da girmiş oldu. Birçok fiyat artışının yaşandığı bu dönemde, ayakkabıcılık sektörünün böyle bir karar almış olması da vatandaşı mutlu etti, yüzleri güldürdü. Şubat ayı içerisinde artık ayakkabı fiyatları %10 indirimli olacak şekilde satışa çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.