Nakde Sıkışanlara, Akbank'tan Can Suyu! Mobil Uygulamaya İndiren Herkese, 10 Bin TL'ye Kadar Faizsiz Nakit Desteği Verilecek!

Nakde Sıkışanlara, Akbank'tan Can Suyu! Mobil Uygulamaya İndiren Herkese, 10 Bin TL'ye Kadar Faizsiz Nakit Desteği Verilecek!
Geliştirdiği kampanyalar sayesinde senelerdir sektörün en dikkat çeken özel bankalarından birisi olmayı başaran Akbank, zorlu ekonomik şartlar sebebi ile nakit sıkışıklıkları artmış olan tüketicilere seslendi. İlgili şartları sağlayan tüm tüketicilere faizsiz olarak nakit desteği vereceğini belirten Akbank, yeni kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı. İşte detaylar...

Şubat ayının başlaması ile birlikte hem yeni finansman desteklerini hem de kart kampanyalarını duyuran Akbank, bu kapsamda yeni müşterileri için de bir kampanya düzenlediğini bildirdi. Söz konusu kampanyanın bir kart kampanyası olduğunu ve nakit desteği sunacağını belirten banka, detayları paylaştı.

Resmi internet sitesi üzerinden paylaşmış olduğu yeni kart kampanyasının 28 Şubat tarihine kadar başvurulara açık kalacağını ifade eden Akbank, kampanya kapsamında faizsiz nakit desteği vereceğini müjdeledi.

AKBANK’TAN TÜKETİCİLERE FAİZSİZ NAKİT DESTEĞİ!

Yeni kampanyası kapsamında ay sonuna kadar banka müşterisi olan ve ilk kez kredi kartı başvurusu yapan tüm tüketicilere faizsiz nakit desteği vereceğini belirten Akbank, kampanyanın üst limitini 10 bin TL olarak açıkladı. Banka, yüzde 0 faizli taksitli nakit avans kampanyasından destek alacak olan tüketiciler için borç ödeme süresinin azami olarak 6 ay olarak belirlenmiş olduğunu vurguladı.

AKBANK FAİZSİZ AVANS KAMPANYASININ AYRINTILARI

Akbank’ın yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu faizsiz taksitli nakit avans kampanyası, Akbank hesabı bulunmayan ve nakit sıkışıklıkları günden güne artan tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Yeni kampanyadan nasıl faydalanabileceklerini merak eden tüketiciler, bankanın resmi duyurularını yakın takip altına aldı.

Yeni kampanyası kapsamında faiz ödemeden 10 bin TL’ye kadar nakit desteği almak isteyen tüketicilerin öncelikle 28 Şubat tarihine kadar mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olmaları gerektiğini ifade eden Akbank, sonrasında ise 20 Mart tarihine kadar yine uygulama üzerinden Axess veya Wings kart başvurusunun yapılmış olması gerektiğini bildirdi. Banka, kart başvuruları 20 Mart tarihine kadar onaylanan her yeni müşterinin, 31 Mart 2023 tarihine kadar mobil uygulama üzerinden taksitli nakit avans kampanyasına başvuruda bulanabileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.