Türkiye İş Bankası Kartı Olanlar Dikkat! 400 TL'lik Market Harcamanıza 300 TL'lik İndirim Tanımlanacak!

Türkiye İş Bankası Kartı Olanlar Dikkat! 400 TL'lik Market Harcamanıza 300 TL'lik İndirim Tanımlanacak!
Bankacılık sektörünün en önemli isimlerinden birisi olan Türkiye İş Bankası, şubat ayına girilmesi ile birlikte yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Mevcut müşterilerinin market harcamalarına destek olacağını belirten özel banka, kampanyasının detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

Yüksek enflasyon başta olmak üzere pek çok değişkenden ötürü fahiş fiyat seviyelere ulaşan market ürünleri, şubat ayına girilmesi ile birlikte yeni zamlar ile duyurulmaya başlandı. Mevcut bütçeleri ile ay sonlarını getirmeye çalışırken bir de market alışverişlerini tamamlama gayreti içerisinde olan tüketiciler, bütçelerine destek arayışı içerisine girmeye başladılar. Bu kapsamda başta zincir marketlerin indirim kampanyalarını yakından takip etmeye başlayan tüketiciler, bankaların güncel kampanyalarını da sorgulamaya başladılar.

Ağırlaşan market harcamaları sebebi ile zor günler geçiren tüketicilere karşı sessizliğini bozan bankalardan birisi de Türkiye İş Bankası oldu. Her ay olduğu gibi bu ay da mevcut müşterileri için yeni kampanyalar düzenlediğini bildiren özel banka, market alışverişi kampanyasını müjdeledi. Türkiye İş Bankası, yalnızca mevcut müşterilerinin başvurularına açık olan güncel kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI MARKET KAMPANYASI ŞUBAT 2023

Şubat ayına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalarını arka arkaya duyurmaya devam eden Türkiye İş Bankası, market ürünlerinin fiyatları sebebi ile bütçe desteğine ihtiyaç duyan mevcut müşterileri için de bir kampanya düzenlediğini bildirdi. Banka, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

1- 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan market kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyuran Türkiye İş Bankası, mevcut müşterilerinin farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 400 TL ve üzeri tutarlı her harcamaya 30 TL, toplamda ise 300 TL değerinde Maxi Puan hediyece edeceğini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI MARKET KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Yeni alışveriş kampanyasının katılım gerektirdiğini ifade eden Türkiye İş Bankası, ilk harcamadan önce Maximum Mobil veya İşCep uygulaması üzerinden kampanyaya onay verilmesi gerektiğini belirtti. Onayın verilmesinin ardından farklı günlerde yapılan her 400 TL’lik harcamanın kampanya kapsamında değerlendirileceğini belirten Türkiye İş Bankası, hediye Maxi Puanların 3 Mart tarihinde hesaplara aktarılacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.