Dünya Devi Samsung’dan Yeni Model! İşte Samsung Galaxy S23 Ultra…

Dünya Devi Samsung’dan Yeni Model! İşte Samsung Galaxy S23 Ultra…
Güney Kore merkezli teknoloji devi olan Samsung, yeni telefon modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Samsung, düzenlediği bir etkinlikte yeni akıllı telefon modelini tanıttı ve yeni model hakkında tüm detayları paylaştı. İşte detaylar...

Samsung, Galaxy serisi ile geniş bir kullanıcı kitlesine kitap ediyor. Ülkemizde de oldukça sık kullanıcı tarafından tercih edilen Samsung Galaxy serisine bir yenisi daha eklendi. Samsung kullanıcıları tarafından beklenen yeni Samsung Galaxy S23 Ultra’nın tanıtımı, geçtiğimiz gün Samsung tarafından düzenlenen ‘Unpacked’ etkinliğinde tanıtıldı. Yeni amiral gemisi olarak lanse edilen Samsung Galaxy S23 Ultra hakkında tüm merak edilenler aktarıldı.

SİMETRİK BİR TASARIM SİZLERİ BEKLİYOR

Samsung Galaxy S23 Ultra modelinin simetrik kamera halkaları dikkat çekiyor. Samsung Galaxy S23 Ultra modelinde cihaz kenarları yuvarlaklaştırılmış bir forma sahip ve ekran kısmında hafif bir kavis yer alıyor. Küçük dokunuşlar ile Samsung Galaxy S23 Ultra modeli şık bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Dış görünüşünün yanı sıra, Samsung Galaxy S23 Ultra modelinin teknik özellikleri de oldukça dikkat çekici detaylar ile kullanıcıya sunuluyor.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA DÖRT RENK SEÇENEĞİ İLE SUNULACAK

Samsung Galaxy S23 Ultra; bej, açık pembe, botanik yeşil ve hayalet siyah renk seçenekleri ile kullanıcı karşısına çıkacak. Samsung Galaxy S23 Ultra, 163,4 mm uzunluğa, 78,1 mm genişliğe ve 8,9 mm kalınlığa sahip olacak. Samsung Galaxy S23 Ultra modelinin ağrılığı ise, sadece 233 gram olacak. Yeni Samsung Galaxy S23 Ultra modeli, önceki modellere göre biraz daha ağır ve geniş bir tasarım ile kullanıcılara sunulacak.

OYUN MODUNDA DAHA HIZLI

Samsung için önemli olan ekran özellikleri, Samsung Galaxy S23 Ultra modelinde de aynı öneme sahip oluyor. Samsung Galaxy S23 Ultra modeli 6,8 inç büyüklüğünde 3088 x 1440p çözünürlüğe ve Dynamic Amoled 2x ekran özelliğine sahip olacak. 120 Hz ile 1 Hz değişken yenileme hızına sahip olacak ekran, oyun moduna geçildiğinde ise, 240 Hz hıza ulaşabilecek. Ekran parlaklığı ise Samsung Galaxy S23 Ultra modelinde, 1750 nit seviyelerine çıkabiliyor. Bunlara ek olarak Samsung Galaxy S23 Ultra modelinde 8 GB ve 12 GB RAM miktarları yer alıyor. Telefonun depolama seçenekleri ise, 256 GB, 512 GB ve 1 TB olarak belirlenmiş durumda. Minimum depolama kapasitesinin 128 GB'tan 256 GB'a çıkartılması ise, kullanıcılar için oldukça güzel bir gelişme olarak karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.