Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati
Kamu bankalarının mihenk taşı olan Ziraat Bankası ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde. Sizde Ziraat Bankası Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati nedir diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Ziraat bankası, Türkiye Cumhuriyeti kamu bankası olarak çalışmalarını sürdüren bankaların başında gelir. 1863 yılında kurulan, daha sonra çıkarılan kanunlar ile şirket haline gelen ve günümüze kadar varlığını sürdüren köklü bankalar arasında yerini alır. Müşterileri için sunduğu avantajlı hizmetleri ile tercih edilen Ziraat Bankası çalışma saatleri 09.00-17.00 saat aralığında devam eder.

Ziraat Bankası Hafta İçi Kaçta Açılıyor?

Ziraat Bankası hafta içi her gün mesaisine saat 09.00 dan itibaren başlar. Bankanın her şubesi aynı saatte hizmet vermeye başlar. Banka müşterileri sabah saat 09.00 itibari ile Ziraat Bankası şubelerine gelerek, tüm bankacılık işlemlerini tamamlayabilir. Günün ilerleyen saatlerinde yoğunluk yaşamak istemeyen kişiler, banka açılış saatinde gelmeyi ve bankada işlerini bitirmeyi tercih eder.

Ziraat Bankası Öğle Arası Saat Kaçta?

Kamu kurumlarında uygulanan öğle arası uygulaması bir kamu bankası olan Ziraat Bankasında da uygulanır. Ziraat Bankası öğle arası saat 12.30’da başlar ve saat 13.30’da sona erer. Bankada 1 saat süren öğle arasında herhangi bir işlem yapılmaz. Öğle arası uygulaması banka personelinin dinlenmesini sağlayarak, öğleden sonra yapılan mesaide iş gücünü artırır.

Ziraat Bankası Akşam Kaçta Kapanıyor?

Ziraat Bankası tüm şubelerinde aynı saat uygulaması ile hizmet verir. Hafta içi her gün 1 saat öğle tatili dışında toplam 7 saat müşterilerinin bankacılık işlemlerini gerçekleştirir. Bankada işlem yapmak için gelen müşteriler, şubelerde akşam saat 17.00 saatine kadar hizmet alır. Ziraat Bankasında yapılan işlemler akşam saat 17.00’da son bulur. Ziraat Bankası akşam saat 17.00’da kapanır.

Ziraat Bankasının Hafta Sonu Açık Şubeleri Var Mı?

Ziraat Bankasının Hafta sonu açık şubesi bulunmamaktadır. Kamu ve özel bankalarının hiçbiri hafta sonu çalışma sistemi yoktur. Ziraat bankası çalışma saatleri olarak hiçbir şubesinde hafta sonunda hizmet vermez ve hafta sonu tatil sistemi uygulanır. Hafta sonu bankacılık işlemlerinden uygun olanları, banka ATM’lerinde ya da internet bankacılığı aracılığıyla yapılır. Banka resmî tatil günlerinde ve bayramlarda da hizmet vermez.

Ziraat Bankasının Kaç Şubesi Var?

Ziraat Bankasının yurt içinde 2023 yılı itibariyle toplam 1733 şubesi bulunur. Bankanın yurt dışında bulunan şube sayısı 2023 yılında 25 sayısına ulaşmıştır. Banka, şube sayısı açısından yurt genelinde en çok sayıda şubesi olan bankalar arasında birinci sırada yerini alır. Ziraat bankası 1,1 trilyonluk toplam mevduatıyla Türkiye’nin en büyük bankası olmayı başaran bir kamu bankasıdır.

Ziraat Bankasının Emekliler İçin Sunduğu Ayrıcalıklar Nelerdir?

Ziraat Bankası emekli müşterilerine birçok kolaylık sağlayan imkanlar sunar. Bunlar;

  • Emekli maaşını bankadan alan müşteriler ATM’den maaşlarının tamamını tek seferde aynı gün çekebilir.
  • Hesap işlemlerinde ücret ödemedikleri emekli maaş hesabına sahip olurlar.
  • Emeklilere özel imkanlara sahip olan krediler sayesinde ihtiyaçlarını daha kolay karşılarlar.

Kullandıkları kredi ödemelerini maaş tarihlerinde ödeme kolaylığından faydalanırlar.

Ziraat Bankası sunduğu bu kolaylıklarla emekli müşterilerine, her zaman yanında olduklarını hissettirir.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Bankaların müşterilerine yardımcı olan müşteri hizmetleri sistemi, Ziraat Bankası tarafından da en modern şekliyle hizmet verir. Bankanın müşteri hizmetleri aracılığıyla tüm bankacılık işlemleri hakkında bilgi alınır. Haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren sistemde Ziraat Bankası çalışma saatlerinde, hafta sonu ve tatil günlerinde iletişim rahatlıkla sağlanır. Müşteri hizmetleri banka ve müşteri arasındaki en rahat iletişim yoludur. Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine 0850 220 00 00 ya da 444 00 00 numaralarından ulaşılarak hizmet alınır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.