Whatsapp Yeni Bir Güncelleme! İki Özellik Sunulacak

Whatsapp Yeni Bir Güncelleme! İki Özellik Sunulacak
WhatsApp yeni özelliklerini devreye sokmaya devam ediyor. WhatsApp tarafından son günlerde yayınlanan güncellemelerde iki yeni özellik aynı anda kullanıcıya sunuluyor. İşte detaylar...

WhatsApp, kullanıcı deneyimlerini iyileştirmek adına uygulamayı güncellemeye devam ediyor. Son zamanlarda kullanıcı isteklerine yönelik güncelleme çalışmaları yürüten WhatsApp, her güncellemesi ile iki yeni özelliği devreye sokuyor. Dünya genelinde en çok kullanılan anlık iletişim uygulaması olan WhatsApp, geçtiğimiz günlerde fotoğraf gönderimleri ile ilgili test sürümünü yayınladığını açıklamıştı. WhatsApp kullanıcıları, fotoğrafların çok fazla sıkıştırılarak gönderilmesinden dolayı şikayetçiydi. WhatsApp uygulaması ile karşı tarafa fotoğraf gönderimlerinde artık, fotoğraf kaliteleri seçilebilir olacağı gibi fotoğraflar, orijinal kalitelerinde de karşı tarafa gönderilebilecek.

WHATSAPP GRUPLARINA YENİ ÖZELLİK

WhatsApp uygulamasında grup kullanımları oldukça sık tercih ediliyor. Sosyal ortamlar, iş ortamları ya da eğitim ortamlarında sıklıkla kullanılan WhatsApp grup özelliği yeni güncelleme ile daha kullanışlı bir hale gelecek. WhatsApp, uygulama gruplarında yer alan açıklamaların ve konu karakter sayılarının yükseltilmesini sağlıyor. Bu sayede, WhatsApp grup yöneticileri gruplar hakkında daha net ve detaylı bilgileri grup üyeleri ile paylaşabilecek.

KARAKTER SAYILARI ARTTIRILIYOR

WhatsApp tarafından yapılan yeni açıklamalara göre, WhatsApp gruplarında mevcut olan karakter sayıları arttırılıyor. Yapılacak olan güncelleme ile iki özellik aynı anda uygulamada devreye girecek. WhatsApp gruplarındaki grup açıklamalarında mevcut olan 512 karakter kısıtlaması, 2048 karaktere kadar çıkacak. Aynı zamanda, WhatsApp gruplarındaki konu kısmında geçerli olan 25 karakter kısıtlaması da 100 karaktere çıkartılacak. Bu sayede, WhatsApp grupları ile ilgili grup yöneticileri daha açıklayıcı bilgiler yazabilecek.

KATILIMCI SAYILARI ARTTI

WhatsApp daha önceki güncellemeleri ile WhatsApp grup katılımcı sayılarının da artmasını sağlamıştı. Daha önce WhatsApp gruplarına dahil edilebilecek üye sayısı düşük seviyelerde iken, yapılan güncelleme ile bu sayı 1024 kişiye kadar arttırıldı. WhatsApp tarafından yapılan bu yeni güncellemelere ek olarak, WhatsApp durum paylaşımları konusunda da güncellemeler test aşamasına devam ediyor. WhatsApp durum kısmında metin hizalama, metin karakter seçimi ve arka plan tercihleri gibi birçok yeni özellikte yakın bir zamanda kullanıcılara sunulmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.