QNB Finansbank Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?

QNB Finansbank Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?
Popüler bankalardan olan ve yayınladığı reklamlarla adını sıkça duyuran QNB Finansbank ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları sizler için hazırladık. Sizde QNB Finansbank Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında? diye merak ediyorsanız işte detaylar...

QNB Finansbank’ın çalışma saatleri 09.00-17.00 olarak belirlenmiştir. Bankanın müşterileri bu saatler arasında öğle arası hariç kesintisiz hizmet alırlar. Bankanın bankamatikleri, mobil uygulaması ve internet sitesi tüm gün hizmet verirler. Çoğu QNB Finansbank müşterisi aynı zamanda bu hizmetlerden yararlanır. Bankamatik, uygulama gibi hizmetlerden yararlanmak isteyen müşterilerin bankanın çalışma saatlerine dikkat etmesine gerek yoktur.

QNB Finansbank Sabah Kaçta Açılıyor?

QNB Finansbank mesai başlangıcı sabah 09.00 olarak belirlenmiştir. Bu saatten itibaren güvenlik görevlileri bankanın müşterilerinin içeri girmesine izin verirler. Aynı zamanda önceki günden kalan EFT gibi hizmetler sabah bu saatte tamamlanmaya başlar. Sabah 09.00 saatinden önce banka şubesinin sunduğu hizmetlerden yararlanmak mümkün değildir fakat müşteriler bankanın önündeki bankamatikleri bu saatten önce de kullanabilirler.

QNB Finansbank Akşam Kaçta Kapanıyor?

QNB Finansbank akşam kapanış saati 17.00’dır. Tüm QNB Finansbank şubeleri bu saatte müşterilere hizmet vermeyi bırakırlar. Kapılarını kapatan şubenin içinde kalan banka çalışanları birkaç saat daha mesai yapabilir fakat 17.00’dan sonra içeriye müşteri alınmaz. Kapanış saatinden sonra bankanın hizmetlerinden yararlanmak isteyen müşteriler bankamatiklere yönlendirilir. 

QNB Finansbank Öğle Arası Ne Zaman?

QNB Finansbank öğle molası veren bankalar arasında yer alır ve öğle arası 12.30-13.30 olarak belirlenmiştir. Çalışanların beslenme ihtiyaçlarını gidermeleri, dinlenmeleri ve mesainin kalanına hazırlık yapmaları için ayrılan bu sürede şubenin kapıları kilitlenir. Güvenlik görevlileri öğle molası saatlerinde içeriye müşteri almazlar. Bu saatte QNB Finansbank müşterileri sadece internet bankacılığı, mobil uygulama, telefon şubesi gibi hizmetlerden yararlanabilir.

QNB Finansbank Hafta Sonları Açık Mı?

QNB Finansbank cumartesi ve pazar günlerinde hizmet vermez. Bu günler banka çalışanları için tatildir. Banka şubelerinde hafta sonlarında sadece güvenlik görevlileri bulunur ve içeriye kimseyi almazlar. Bankalar hafta sonunda tatil olduğu için müşterilerin bazı işlemleri tamamlanmaz. Krediyle ve dövizle alakalı bazı işlemler, EFT, icra işlemleri hafta sonu ilerlemeyen bankacılık hizmetleri arasında yer alır.

QNB Finansbank Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda Açık Mı?

QNB Finansbank dini bayramlarda kapalıdır. Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı gibi dini bayramlar banka şubeleri çalışanlarına tatil ilan edilmiştir, dolayısıyla bu günlerde banka şubeleri kapalı olur. Kandil gibi diğer dini özel günler bankaların çalışma takvimini etkilemez, bu günlerde müşteriler bankaların her hizmetinden yararlanabilir. EFT gibi hafta sonu tamamlanamayan hizmetler dini bayramlarda da aksayabilir.

QNB Finansbank Milli Bayramlarda Açık Mı?

QNB Finansbank şubeleri milli bayram olduğu için resmî tatil ilan edilen günlerde kapalıdır. 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos gibi milli bayramların hiçbirinde QNB Finansbank şubeleri açık olmaz. Bu günlerde müşteriler mobil uygulamadan ve internet bankacılığından yararlanabilir. 1 Mayıs, 1 Ocak gibi milli bayram olmayan ama resmî tatil ilan edilen günlerde de QNB Finansbank şubeleri kapalıdır.

QNB Finansbank Müşt

eri Hizmetleri Ne Zaman Açık?

QNB Finansbank müşteri hizmetleri haftanın 7 günü 24 saat çalışmaktadır. Bankanın müşteri hizmetleri numarası olan 0850 222 0 900 aynı zamanda telefon şubesi olarak da hizmet verir. Müşteriler 7/24 ulaşabilecekleri telefon şubesinde şu hizmetlerden yararlanabilir:

  • Fatura talimatı verme
  • Vergi ile alakalı ödemeler
  • Kart başvurusu
  • Havale/EFT talimatı
  • İstek, şikâyet dilek bildirme

QNB Finansbank ayrıca ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için ya da KOBİ’ler için ayrı hatlara sahiptir. İhtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler ya da KOBİ’ler bu hatları kullanarak 7/24 banka çalışanına bağlanabilir, istedikleri işlemleri yapabilirler. QNB Finansbank müşteri hizmetleri ve internet şubesi her zaman çalışır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.